هدف جنگ نرم سست کردن تفکر نسل جوان است
یک استاد دانشگاه گفت: جنگ نرم حربه دشمن برای سست کردن و غفلتزدگی در تفکر نسل جوان است.
به گزارش زرین نامه؛ ابوالفضل علی کوچکی صبح امروز در همایش بصیرتی خانوادههای پاسدار که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز بزرگداشت مقام زن در گرگان برگزار شد، بیان داشت: دشمن با به راه انداختن جنگ نرم بیشترین تمرکز خود را برای به انحراف کشیدن نسل سوم و چهارم معطوف کرده است.
وی تصریح کرد: کسانی که به سن بلوغ رسیدند به دلیل اینکه پایههای فکریشان محکم شده کمتر در تیررس اهداف دشمنان قرار دارند.
این منتقد ادبی با بیان اینکه جنگ نرم از دهه 1960 آغاز شده است، افزود: قدرتهای غرب برای سلطه به دولتهایی که با آنها مخالف هستند از طریق جنگ نرم وارد شدند.
* انیمیشن یکی از روشهای تاثیرگذار برای جلب کودکان و نوجوانان است
کوچکی با بیان اینکه انیمیشن یکی از روشهای تأثیرگذار برای جلب کودکان و نوجوانان است، خاطرنشان کرد: ساخت برنامههای انیمیشن و بازیهای دیجیتالی هدفمند ابزاری برای تسخیر افکار کودکان و نوجوانان است.
وی به بازی دیجیتالی Angrybels که در تبلتهای دانشآموزی و تلفنهای همراه وجود دارد اشاره کرد و افزود: در این بازی دیجیتالی پرندههای عصبانی به تصویر کشیده که قرار است خوکهایی که در این بازی طراحی شده را نابود کنند که دو نکته مهم در این بازی وجود دارد میخواهند قبح عصبانیت را بشکنند تا بچهها عصبی شوند.
* پخش انیمیشنی با محوریت زندگینامه حضرت بقیةالله الاعظم (عج)
این استاد دانشگاه ادامه داد: بازی دیجیتالی مذکور سعی دارد با رنگهای روشن به کودکان خشونت را القاء کند در این بازی باید چندین مرحله را پشتسر گذاشت تا به مرحله نهایی رسید که هدف از تکرار، تثبیت آن در افکار کودکان است.
کوچکی با بیان اینکه اکنون به جای اینکه والدین، فرزندان را تربیت کنند دکمه پاور تلویزیون بچهها را تربیت میکند، ابراز داشت: انیمیشن «شاهزاده روم» با محوریت زندگینامه حضرت بقیةالله الاعظم (عج)، انیمیشن «پوریای ولی» و «شکرستان» از جمله برنامههایی بوده که برای کودکان آموزنده است.
وی با تأکید بر اینکه پدر و مادر نقش اصلی را در تربیت فرزندان دارند، خاطرنشان کرد: والدین باید تلاش کنند که استعدادهای نهفته و بالقوه فرزندان خود را شناسایی و به مرحله شکوفایی برسانند.
این استاد دانشگاه بیان داشت: دستیابی به ارائه الگوی درست دینی، ایجاد انگیزه و امید در فرزندان را باید از طریق متخصصان متعهد پیگیری کرد./فارس
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه