وقتی امیرالمومنین(ع) از ایرانیان در زمان ظهور می گویند!
در جلد بيستم شرح نهج البلاغه آمده است كه يك روز اميرالمؤمنين(ع) مشغول ايراد خطبه بودند و اطراف آن حضرت ايراني ها نشسته بودند.
به گزارش زرین نامه؛ در جلد بيستم شرح نهج البلاغه آمده است كه يك روز اميرالمؤمنين(ع) مشغول ايراد خطبه بودند و اطراف آن حضرت ايرانيها نشسته بودند. در اين هنگام اشعث بن قيس – كه خودش يكى از دشمنان اسلام و قرآن و ولايت و شريك قتل اميرالمؤمنين(ع)؛ دخترش جعده قاتل امام حسن مجتبى(ع) و پسرش محمد بن اشعث شريك قتل حضرت ابا عبداللَّه(ع) بود – از آخر جمعيت بلند شد و فرياد زد كه: يا على اين سرخرويان را چرا اطراف خودت جمع كرده اى؟! اين ها به ما فخر می فروشند و بر ما فخر می كنند.
ايراني ها چون اغلب سفيدپوست هستند مايل به قرمزى و اعراب گندم گون هستند مايل به سياهى. از ايراني ها تعبير به سرخ پوست می كردند.
اميرالمؤمنين سرشان پائين بود و پاهاى مباركشان را از شدت ناراحتى به هم میزدند. صعصعة بن صوحان – كه يكى از هواداران و اصحاب خاص اميرالمؤمنين(ع) است و خدمات شايانى به اسلام و مسلمين داشته – بلند شد و فرياد زد: يا اميرالمؤمنين ما را چه كار با اشعث و امروز اميرالمؤمنين مطالبى درباره مذمت اعراب خواهند فرمود كه تا ظهور حضرت خاتم الاوصياء اين مطالب بماند.
تا صعصعة بن صوحان اين مطالب را گفت اميرالمؤمنين سرشان را بلند كردند و شروع كردند به مذمت اعراب و مدح و ثناى ايراني ها و فرمودند: شما گمان كرديد كه من به واسطه اين حرف ها اين جوانان سرخ پوست را از اطراف خودم رها و آن ها را جواب می كنم؟
هرگز! اگر اين عمل را انجام بدهم از جاهلان خواهم بود. اين ها دين خدا و اسلام را يارى خواهند كردند. بدانيد و آگاه باشيد اى اعراب كه اگر شما شمشير زديد و آن ها را با اسلام آشنا كرديد زمانى می آيد كه آن ها شمشير می زنند و گردن هاى شما را براى بازگشت به اسلام و قرآن نرم می كنند و آن قبل از ظهور حضرت مهدى (ع) خواهد بود…
ابن عباس می گوید: خدمت پیامبر (ص) از فارسیان، سخن به میان آمد، آن حضرت فرمود: اهل فارس (ایرانیان) جمعی از ما اهل بیت هستند. ابن عباس می گوید: زمانی که پرچم های سیاه به سوی شما روی آورند، فارسیان را گرامی بدارید، زیرا دولت شما با آن هاست. در روايات از مردم ايران و اهالي قم به عنوان ياوران مهدي (عج) كه گرد قائم آل محمد جمع مي شوند و با حضرت قيام مي كنند، نام برده شده است.
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه