5 تا 10 درصد گندم گلستان تبديل به ضايعات ميشود/ گلستان نبايد به دليل برند بودن ضربه پذير باشد
استاندار گلستان بيان اين که 5 تا 10 درصد گندم گلستان تبديل به ضايعات ميشود، گفت: ناوگان بهرهبرداري با تسهيلات مناسب بايد در اختيار کشاورز قرار بگيرد تا از ميزان ضايعات کاسته شود.
به گزارش زرین نامه؛ حسن صادقلو استاندار گلستان گفت: کشاورزي در استان گلستان به شکل سنتي است و ارزش افزوده به خوبي ندارد.
حسن صادقلو با بيان اينکه سال گذشته قرار شد 700 هزار تن گندم حتما در گلستان سيلو و تبديل به آرد شود افزود: اين مساعدت انجام نگرفت که به اعتقاد من نرخ بيکاري و پايين بودن درآمد سرانه گلستان ناشي از اين مسئله است.
وي با بيان اين که 5 تا 10 درصد گندم گلستان تبديل به ضايعات ميشود، گفت: ناوگان بهرهبرداري با تسهيلات مناسب بايد در اختيار کشاورز قرار بگيرد تا از ميزان ضايعات کاسته شود.
وي با تاکيد بر اينکه پرداخت مطالبات گندم به صورت ويژه و با حساسيت بالا پيگيري ميشود، افزود: برخي محصولات به دليل خشکسالي تک توليد هستند، استان گلستان به دليل برخورداري 36 تا 40 درصد گلوتن به عنوان برند مطرح است، استان نبايد به دليل برند بودن ضربه پذير باشد./خراسان
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه