5 تا 10 درصد گندم گلستان تبديل به ضايعات مي‎شود/ گلستان نبايد به دليل برند بودن ضربه ‎پذير باشد

استاندار گلستان بيان اين که 5 تا 10 درصد گندم گلستان تبديل به ضايعات مي‎شود، گفت: ناوگان بهره‌برداري با تسهيلات مناسب بايد در اختيار کشاورز قرار بگيرد تا از ميزان ضايعات کاسته شود.

به گزارش زرین نامه؛ حسن صادقلو استاندار گلستان گفت: کشاورزي در استان گلستان به شکل سنتي است و ارزش افزوده به خوبي ندارد.

حسن صادقلو با بيان اينکه سال گذشته قرار شد 700 هزار تن گندم حتما در گلستان سيلو و تبديل به آرد شود افزود: اين مساعدت انجام نگرفت که به اعتقاد من نرخ بيکاري و پايين بودن درآمد سرانه گلستان ناشي از اين مسئله است.

وي با بيان اين که 5 تا 10 درصد گندم گلستان تبديل به ضايعات مي‎شود، گفت: ناوگان بهره‌برداري با تسهيلات مناسب بايد در اختيار کشاورز قرار بگيرد تا از ميزان ضايعات کاسته شود.

وي با تاکيد بر اينکه پرداخت مطالبات گندم به صورت ويژه و با حساسيت بالا پيگيري مي‎شود، افزود: برخي محصولات به دليل خشکسالي تک توليد هستند، استان گلستان به دليل برخورداري 36 تا 40 درصد گلوتن به عنوان برند مطرح است، استان نبايد به دليل برند بودن ضربه ‎پذير باشد./خراسان

انتهای پیام/م