۲ کیلومتر تا عزت نفس در نقطه رهایی+ تصاویر
از شهر که خارج می شوی تنها 2 کیلومتر آن طرفتر آخرین پل را که رد می کنی میرسی جایی میان تلاقی خشکی و سبزی زمین، نقطه رهایی آنجاست و افرادی به امید بازگشت عزت نفس، پیله اعتیاد خود را می شکافند.
به گزارش زرین نامه؛ چند هفته ای از آغاز به کار نخستین مرکز ترک اعتیاد میان مدت فاضل آباد می گذرد و این یعنی مردمانی اینجا هستند که خسته اند از پیله اعتیاد و می خواهند رها شوند و مردانی مرد نیز این نیاز را فهمیده اند و برای احیای جان هم نوعان خود از این بلای خانمان سوز همت بلند کرده اند.
به همراه نماینده مردم شهرستان علی آبادکتول در مجلس، حجت الاسلام والمسلمین قاسمی امام جمعه، خسروی بخشدار، سروان طالبی فرمانده بسیج حوزه قمر بنی هاشم و ابوالفضل زنگانه رئیس مرکز نمایندگی بهزیستی فاضل آباد به این کمپ آمدیم تا با ساز و کار این مرکز رهایی آشنا شویم...
سید علی حسینی مسئول کمپ ترک اعتیاد میان مدت شهر فاضل آباد در گفتگو با خبرنگار ما می گوید: حدوداً 10 سال پیش اولین مرکز ترک اعتیاد را در رامیان راه اندازی کردم و علت ورودم به این حوزه اعتیاد یکی از بستگان که از دیدن او در این وضعیت همیشه عذاب می کشیدم و تخصص همسرم در امر مشاوره ترک اعتیاد بوده است.
وی که تا کنون بیش از 4 هزار بیمار معتاد در مرکز ترک اعتیاد رامیان خود پذیرش داشته است، در خصوص مرکز ترک اعتیاد فاضل آباد نیز گفته است: این مرکز با 1400 متر مربع فضا و ظرفیت 30 نفر فعالیت خود را از حدود 20 روز پیش آغاز کرده و هم اکنون در حال طی مراحل درمان معتادان مواد مخدر است.
حسینی همچنین در خصوص فعالیت این مرکز می گوید: ما در این مرکز از طریق ساز و کارهای ورزشی، مشاوره و ... به معتادان کمک می کنیم تا بتوانند مراحل ترک را به روشی صحیح و آسانتر ترک کنند.
وی با بیان اینکه بیماران اعتیاد در این مرکز در فاصله 28 تا 30 روز مراحل سم زدایی و درمان را طی می کنند، یادآور شد: در خصوص توانمند سازی بهبودیافتگان نیز، کلاس های آموزشی در طول دوره با همکاری اداره فنی و حرفه ای برگزار می شود.
مسئول کمپ ترک اعتیاد فاضل آباد لازمه اصلی ترک اعتیاد را خواستن فرد معتاد دانست و گفت: حمایت خانواده ها نقش بسزایی در ایجاد انگیزه یک معتاد برای ترک اعتیاد دارند که این نقش را نباید نادیده گرفت.
ابوالفضل زنگانه رئیس مرکز نمایندگی بهزیستی فاضل آباد معتقد است یکی از علل بازگشت دوباره بهبود یافتگان به سمت اعتیاد، عدم اشتغال است که در این زمینه می طلبد هر یک از ادارات و نهادهای سهم خود را برای داشتن جامعه سالم و عاری از اعتیاد ادا کنند.
وی با اشاره به خدمات بهزیستی در این زمینه می گوید: بهزیستی همواره حامی افرادی است که می خواهند با ترک اعتیاد به زندگی سالم باز گردند و در این زمینه علاوه بر برگزاری کلاس های آموزشی پس از ترک برای مراقبت از عدم بازگشت به اعتیاد، در صورت پایداری بهبودیافتگی نیز به آن ها وام اشتغال زایی می پردازد.
سید محمود حاج میرقاسمی فرمانده نیروی انتظامی بخش کمالان نیز با تحسین این حرکت بزرگ در فاضل آباد گفت: عامل درصد زیادی از درگیری ها و اختلافات خانوادگی که منجربه ایجاد جرم می شود، اعتیاد است.
وی ترک اعتیاد را زمینه ساز کاهش جرم در جامعه دانسته و اظهار می کند: امروز با تغییر نگاه به معتادان، ساز و کارهای خوبی برای ترک اعتیاد آن ها فراهم شده که البته نیاز است در این زمینه فعالیت بیشتر و گسترده تری رخ دهد.
حجت الاسلام والمسلمین قاسمی امام جمعه شهر فاضل آباد نیز در این زمینه با اشاره به آیات قرآن در خصوص نجات جان انسان ها می گوید: کمک به ترک معتادان و احیای سلامت آن ها که موجب تعالی جامعه نیز می شود، کاری بسیار بزرگ و ارزشمند است.
وی همچنین با اشاره به لزوم پیشگیری از اعتیاد در خانواده ها اظهار می کند: خانواده ها باید به فرزندان خود درباره آثار زیان بار و عواقب ناگوار اعتیاد آگاهی دهند تا ناخواسته و با تبلیغات کذب دشمن، جوانان اسیر این بلای خانمان سوز نشوند.
قاسمی خاطر نشان کرد: حفظ هویت و تامین نیاز عاطفی فرزندان که در روایت ما نیز به آن تاکید شده، نیاز آن ها را برای پیوستن به گروه های ناباب که عاقبتی جز پشیمانی با خود ندارد را برطرف می کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه