عمو سیفی و بدگویی از سعید معروف!
در حالی که «سال افزون» چند سال قبل باید به تیم اضافه می شد و الان یواش یواش خداحافظی می کرد، باید منتظر بنشیند تا اگر یک روز سعید معروف سرما خورد یا حال بازی نداشت، بیاید و چند پاس بدهد! یک زمان می گفتند قهرمانان هرگز نمی میرند، الان باید گفت قهرمانان هرگز پیر نمی شوند!
به گزارش زرین نامه؛ دیروز که برای تحویل برگه های امتحانی به مدرسه رفتم دیدم عمو سیفی با تلفن همراه در حال صحبت کردن است و به محض ورود بنده دستش را روی میکروفن گوشی گذاشت و گفت: دارم با رادیو مصاحبه می کنم!
اول فکر کردم شوخی می کند. بهمدیر نگاه کردم. با سر تائید کرد و رادیو را روشن کرد.
بله عرض می کردم والیبال ما در سال های اخیر در سطح آسیا به عنوان تیم اول مطرح است و در سطح جهانی نیز دارای یک شخصیت و کلاس جهانی شده است. ما در طول چند سال اخیر همه تیم های قدرتمند دنیا به جر فرانسه را حداقل یکی دو بار شکست داده ایم که قابل مقایسه با هیچ ورزشی نیست.
در خصوص نتیجه نگرفتن تیم در بازی های لیگ جهانی امسال هم باید عرض کنم تیم گرفتار مافیای درونی شده است و دوباره بازیکن سالاری عده ای نظیر آقای معروف در حال ضربه زدن به تیم است. همانطوری که با حضور شجاعی در تیم ملی فوتبال تیم ما عملاً 10 نفره بازی می کند و حدوداً 40 دقیقه طول می کشد تا گزارشگر برای اولین بار نامی از شجاعی ذکر کند.
متاسفانه در تیم والیبال هم همین رویداد در حال تکرار است و گاهی اوقات تیم با 4 بازیکن با رقبا رقابت می کند و بقیه نخودی هستند. در حالی که «سال افزون» چند سال قبل باید به تیم اضافه می شد و الان یواش یواش به خداحافظی از تیم ملی فکر می کرد، باید منتظر بنشیند تا اگر یک روز سعید معروف سرما خورد یا حال بازی نداشت، این بنده خدا چند تا پاس بدهد! یک زمان می گفتند قهرمانان هرگز نمی میرند، الان باید گفت قهرمانان هرگز پیر نمی شوند!
جوانگرایی در تیم را چگونه ارزیابی می کنید؟
حقیقت امر این است تیم نیاز به جوانگرایی و باز سازی و تزریق نیروهای جدید دارد و این داستان با مدیریت فعلی تیم ملی همخوانی ندراد. اصلاً فلسفه لیگ جهانی و تکرار سالانه آن همین است که تیم ها نیروهای جوان و جدید خود را در این رقابت ها محک جدی بزنند تا در المپیک با تمام قوا و پتانسیل شرکت کنند. ولی ما چند نفر مثل زرینی یا تشکری را که تعویضی بودند، جابجا کردیم و چند نفر تعویضی دیگر آوردیم. بماند که یک عده هم به دلیل خداحافظی و مصدومیت در ترکیب نبودند وگرنه تیم با همان نفرات قدیمی اعزام می شد. در واقع این دوستان روی دو سه تا المپیک دیگر هم حساب باز کرده اند و حالا حالا ها قصد خداحافظی ندارند!
نظرتان راجع به تعویض های کولاکویچ چیست؟
از دوستان می پرسند چرا مربی از بازیکنان جوان استفاده نمی کند. می گویند آقای کولاکویچ روی همه بازیکنان شناخت ندارد. اولاً اگر شناخت ندارد روی نیمکت مقدس تیم ملی ما چه کار می کند؟ در ثانی ایشان شناخت ندارد مربیان تیم آقایان سعید رضایی و پیمان اکبری چطور آنها هم شناخت ندارند!
مربی باید مستقل باشد نه اینکه بازیکن و اطرافیان برایش نسخه بپیچند. در دوره آقای ولاسکو بچه ها با جان و دل مبارزه می کردند و روحیه جنگندگی داشتند. اما الان در برخی بازی ها برای باخت به زمین می روند و اصلاً روحیه تلاش و مبارزه ندارند. زمانی که ولاسکو آمد، از نظر انگیزشی و روحی و روانی تیم را بالا برد و تمام تلاشش را کرد تا ۳۰، ۴۰ بازیکن آماده برای تیم ملی داشته باشد. هیچکس در تیم ملی حاشیه امنیت نداشت. شرایط برای همه بازیکنان یکسان بود و به همه یکسان بها می داد. همین باعث شد تا بچه ها با هم رقابت کنند و با تمام وجود در خدمت تیم باشند. آن زمان بازیکن جوان و باتجربه فرقی با هم نداشتند. اما الان تیم در اختیار شش هفت نفر است که به طور ثابت بازی می کنند و اشباع نیز شده اند. ما معنوی نژاد های زیادی داریم که باید یک مربی مثل ولاسکو شهامت دعوت و استفاده از آنها را داشته باشد.
آقای مهندس سخن پایانی
ما امسال 9 بازی کردیم و فقط سه برد داشتیم که به لطف تماشاگران و بازی خیره کننده جوانان بود. این تیم نیاز به جوانگرایی و پوست اندازی دارد و باید تیم های ملی نوجوانان و جوانان و امید در کنار تیم و به عنوان منبع اصلی تزریق بازیکنان جدید باشند. در این شرایط بازیکنان همواره خود رادر شرایط ایده آل نگه می دارند و می دانند اگر ضعیف بازی کنند، جایگزین آنها آماده است. در ضمن من مهندس نیستم. ببخشید شما آقای مهندس احمدی کارشناس والیبال نیستید؟!
نه خیر بنده سیف الله طرطوشه سرایدار مدرسه هستم.
شنوندگان عزیز ارتباط ما با کارشناس والیبال قطع شد. مدیر در حالی که خون خونش را می خورد، داد زد: سیف الله بلند شو از جلوی چشمام گم شو برو توی آبدار خونه تا الان نیومدن توی گونی نکردنت! پشت سر سعید معروف حرف می زنی؟!
به قلم: وحید حاج سعیدی
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه