همایش کارآفرینی راهبران آموزشی کشور به میزبانی گلستان+ تصاویر
همایش «کارآفرینی راهبران آموزشی کشور» به میزبانی استان گلستان در علی آباد کتول برگزار شد.
به گزارش زرین نامه؛ همایش «کارآفرینی راهبران آموزشی کشور» به میزبانی استان گلستان در علی آباد کتول در راستای ترویج فرهنگ کارآفرینی در مدارس مقطع متوسطه برگزار شد.
ابراهیم حاجیلری معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گلستان در حاشیه این همایش در گفت و گو با خبرنگار این پایگاه خبری تحلیلی بیان کرد: همایش کارآفرینی به سبب ماهیت موضوع و فراگیر بودن آن، بسیار ممتاز، برجسته و از اهمیت بالایی برخوردار است.
ترویج کارآفرینی راهکار خروج از بحران بیکاری
وی با تاکید بر لزوم بهره گیری از همه ی ظرفیت های موجود در عرصه کارآفرینی، اظهار کرد: 350 هزار دانش آموز استان گلستان در مقطع متوسطه مشغول تحصیل هستند که آموزش مهارت های کارآفرینی می تواند سبب توانمندسازی آن ها شود.
حاجیلری تصریح کرد: باید ظرفیت های رفتاری، خلاقیت، ایده پردازی و مهارت های تولید و بازاریابی را در دانش آموزان ارتقاء دهیم تا بتوانند نقشه های آینده شغلی خود را طراحی کنند.
وی اذعان کرد: مشکل امروز کشور ما بیکاری است و دغدغه مسئولان ما ایجاد اشتغال برای رفع بیکاری که اعتقاد داریم، آموزش مهارت های تولید، بازاریابی، ورود به بازار و ترویج فرهنگ کارآفرینی می تواند بخش بزرگی از این مشکل را حل کرده و به حرکت استان و کشور جهت دهد.
حاجیلری با بیان اینکه ما در اولین اقدام همایش کارآفرینی برای راهبران آموزش فنی و حرفه ای را برگزار کردیم، گفت: آموزش و پرورش از همه کسانی که در عرصه کار و اشتغال مشغول فعالیت هستند، دست یاری دراز می کند تا با استفاده از توانمندی این عزیزان، آموزش هایی شایسته دانش آموزان ارائه دهد.
آماده سازی دانش آموزان برای ورود به بازار کار
مصطفی آذر کیش مدیر کل آموزش های کار و دانش وزارت آموزش و پرورش، توسعه آموزش کارآفرینی، نقش آموزش کارآفرینی در بهبود کیفیت سازمانی، کارآفرینی و تعالی سازمانی، کیفیت بهره برداری از زیرساخت های کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری، فرصت های بومی و فرهنگ سازی کارآفرینی در خانواده و مدارس را از محورهای این همایش برشمرد.
سید محسن حسینی مقدم مدیر کل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش نیز در گفت و گو با خبرنگار ما اظهار کرد: در طرح جدید دروس آموزشی، دانش آموزان با مراحل تولید، بازاریابی و فروش آشنا می شوند و محصولات را به بازار عرضه می کنند که بر این اساس هم از محل فروش محصولات سود می برند و هم می آموزند چطور محصول خود را به بازار عرضه کنند.
وی تصریح کرد: طبق آموزش های جدید، حتی اگر دانش آموز تصمیم به ادامه تحصیل در مقطع دانشگاهی را هم نداشته باشد، پس از اخذ دیپلم می تواند وارد بازار کار شود.
خروج 50 شغل از عرصه اشتغال در آینده ای نه چندان دور
حسینی مقدم با اشاره به اینکه در چند سال آینده 50 شغل از چرخه اشتغال خارج می شود، خاطر نشان کرد: دانش آموزان طی 3 سال تحصیل در مقطع متوسطه با حدود 30 شاخه رشته تحصیلی خود آشنا می شود که به انتخاب شغل وی در آینده کمک می کند.
مدیر کل دفتر آموزش های فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: به دنبال آموزش هایی نوینی هستیم که در بحث اقتصاد کشور کارآمد بوده و بهبود وضعیت اقتصادی جامعه را در پی داشته باشد.
ارسال دیدگاه