عروس و دامادهای این دفتر از هم طلاق نمیگیرند
افراد را به هم معرفی میکند؛ اگر لازم باشد از کمک و راهنمایی و حمایت هم دریغ ندارد. اینطوری است که تابهحال بانی ۱۱۰ ازدواج بوده و زوجهایی که او به خانه بخت فرستاده -تا جایی که خبر دارد- همگی موفق و خوشبختاند!
به گزارش زرین نامه به نقل از مجله فارس پلاس؛ امین رحیمی: اهل کار خیر است و چهکاری بهتر از ازدواج جوانان. بیش از ۳۰ سال است هر وقت خدا سعادتی بدهد بانی خیر میشود. به قول خودش فقط افراد را به هم معرفی میکند و اینکه کارشان به ازدواج بکشد یا نه دیگر با خودشان است. میگوید هر چه میشود انشاءالله خیر است؛ تابهحال که همیشه خیر بوده. «سادات حسینی» برای جوانها خواستگاری هم میرود اگر لازم باشد، برای بیبضاعتها از طریق ارتباط با مسجدیها و بانوان اهل روضه، جهیزیه هم تهیه میکند و خلاصه هر کاری که پیوند آسمانی ازدواج را برقرار سازد از عهدهاش برمیآید.
امسال ۳ زوج ازدواج کردند
داستان این کار خیر از کجا شروع شد؟ سادات خانم اینطور تعریف میکند: «اولین بار برای یک دخترخانمی از دوستانم در یک اداره شغل پیدا کردم. بعد یکی از کارمندان مرد همان اداره که میدانست من آن خانم را معرفی کردهام برای پرسوجو درباره وی نزدم آمد و بعد هم جور شد و رفتیم خواستگاری. ازدواج کردند و الآن ۲ فرزند دانشجو دارند. بعدازاین ماجرا به ذهنم رسید که میتوان افراد مناسب را به هم معرفی کرد تا ازدواجهای موفق شکل بگیرد. از آن موقع هرکسی از همسایهها یا اهل مسجد یا خانمهای اهل روضه، دختر یا پسر دم بخت دارد به من مراجعه میکند و خدا را شکر خیلیها به مرادشان رسیدهاند. طی این سالها شاید هزاران نفر را به هم معرفی کردهام. معلوم است برخیها کارشان به ازدواج یا حتی خواستگاری هم نمیکشد و همان مرحله اول پرسوجو، به دلایل مختلف مثلاً تفاوتهای فرهنگی از ادامه کار منصرف میشوند. بیشتر کسانی که به من مراجعه میکنند مادرانی هستند که برای پسرشان دنبال همسر مناسب میگردند. خصوصیات آن دختر را میگویند و من هم اگر دختر مناسبی برایشان سراغ داشته باشم شماره تماس میدهم. یا به هر طریق افراد را به هم معرفی میکنم تا بروند پرسوجو کنند یا مراسم خواستگاری انجام شود و اگر خدا خواست پیوند مبارکی شکل بگیرد. از ابتدای سال تا حالا حدود ۱۰ نفر را هماهنگ کردیم که به خواستگاری بروند و ۳ زوج کارشان به ازدواج رسیده. یک زوج رفتهاند سر خانه و زندگیشان و ۲ زوج دیگر در همین ایام ربیعالاول و ربیعالثانی جشن عروسی دارند.»
قدم اول را از فاطمه زهرا (س) مدد میگیرم
موفقیت سادات خانم در برقراری پیوندهای ازدواج یک دلیل دارد. خودش اینطور میگوید: «برای معرفی افراد همان اول کار از خانم فاطمه زهرا (س) مدد میگیرم. دعا میکنم که اگر خیر است کار پیش برود و اگر خیر نیست که هیچ. درواقع اینطور نیت میکنم که قدم اول را آن بانوی بزرگوار بردارد و من پشت سر او حرکت کنم.» شناسایی دختران دم بخت و معرفی افراد و خانوادهها به یکدیگر اغلب از طریق ارتباط سادات خانم با خانمهای مسجدی و اهل روضه انجام میشود. یک روضه خانگی قدیمی دارند که هر هفته برپا میشود. در همین محافل افراد به خانوادهها معرفی میشوند تا تحقیق اولیه صورت گیرد. بیش از ۵۰ بار هم پیشآمده که تعدادی از خانمها جمع شدهاند و برای عروس خانم جهیزیه خریدهاند؛ در حدی که بتواند یک زندگی را شروع کند.
سادات خانم درباره حساسیتهای کارش هم میگوید: «این کار در زندگی برایم خیر داشته. بهترین خیرش اینکه برای اجرای سنت رسول خدا (ص) و سفارش مؤکد اسلام و تشکیل نهاد مقدس خانواده گام برمیدارم. خیلیها را که برای پسرشان دختر دم بخت معرفی کردهام وقتی در مسجد یا روضه میبینم و میپرسم فلانی عروست خوبه؟ دست به دعا برمیدارد که خدا خیرت بدهد که عروس به این خوبی به من معرفی کردی. گاهی پیشآمده که گفتهاند عروسم خوب است و خدا را شکر از خودم هم بهتر است! یعنی تا این حد راضی هستند از عروسشان. طی این سالها گاهی هم پیشآمده که دو نفر که به هم معرفی کرده بودم در زندگی خانوادگی دعوایشان شده و به من زنگزدهاند و گلایه و شکایت کردهاند. ولی خدا را شکر چنین اتفاقاتی خیلی کم بوده و همیشه هم ختم به خیر شده. خیلی وقتها همان اول کار به شوخی و جدی به دختر و پسرها میگویم اگر دعوایتان شد مرا که معرف بودم نفرین نکنیدها! آنها هم میگویند نخیر همیشه دعایتان میکنیم.» گویا برخی تازهعروسها و تازهدامادها هم یادشان میرود سادات خانم را به عروسیشان دعوت کنند اما هرگز گلایهای ندارد و برای همگیشان آرزوی خیر و سلامت و برکت میکند.
از سادات خانم میپرسم نسبت به گذشته تمایل به ازدواج کمتر شده؟ میگوید نه. بعد توضیح میدهد: «این سالها کمی سختگیریها بیشتر است. قبلاً خانوادهها راحتتر به هم اعتماد میکردند ولی الآن همه ریزبینتر میشوند و دقت و وسواس بیشتری به خرج میدهند. البته این هم ایرادی ندارد.»
معیارهای ازدواج موفق
پسرها چه معیاری برای ازدواج دارند؟ سادات خانم بهتر از هرکسی پاسخ این سؤال را میداند و میگوید: «معمولاً خانوادهها برای پسرشان دنبال دختری میگردند که ازنظر مذهبی و فرهنگی مناسب باشد. مؤمن و نجیب بودن دختر برای همه افراد مهم است. تحصیلات هم معمولاً مهم است اما از همه مهمتر اصالت و آبروی خانوادگی دختر است. اغلب افراد تقید دختر به مسائل مذهبی بهویژه نماز برایشان خیلی مهم است. برخی هم میگویند که دختر باید محجبه و چادری باشد.»
معیار ازدواج برای دخترخانمها چیست؟ سادات خانم میگوید: «کسانی که دختر دم بخت دارند معمولاً دنبال پسری میگردند که روزی حلال ببرد به خانهاش. یعنی شغل پسر برایشان خیلی مهم است که آبرومند باشد. اخلاق خوش، ایمان به خدا، پایبندی به مسائل مذهبی و نمازخوان بودن پسر برای اغلب افراد مهم است.»
از سادات خانم میپرسم خودش چه معیارهایی را مهم میداند. و پاسخ چنین است: «بهترین معیار و نقطه اشتراک زوجین بندگی خدا و انجام واجبات و پرهیز از محرمات است. اگر زوجی چنین معیاری داشته باشند در آرامش کامل زندگی خواهند کرد. دیگر اینکه به کسانی که قصد ازدواج دارند، توصیه میکنم صداقت را سرلوحه کارشان قرار دهند. صداقت بهترین روش است و طرفین باید درباره مسائل گذشته زندگیشان و همچنین شرایط جسمی و روحیشان حقایق را به هم بگویند. صداقت شیرینی و بیصداقتی تلخی بار میآورد.»
کار خیر با نیت خیر و روش درست
کار خیر سادات خانم نزد همسایهها و آشنایان معروف است و خیلیها در این حوزه کمک میگیرند یا کمک میکنند. خانم «عبداللهی» یکی از آشنایان سادات خانم است و دراینباره میگوید: «همه میگویند سادات خانم دستش خیر است. برای این است که کار را بلد است و کار خیر را با نیت خیر و با روش درست انجام میدهد. چون دلش صاف است خدا هم کمک میکند. هرکسی که برای پسرش دنبال دختری باشد، میداند که اگر از سادات خانم مشورت بگیرد ضرر که نمیکند هیچ بلکه مایه خیر هم میشود. خیلیها هم که دختر دم بخت دارند به سادات خانم میسپارند که اگر خواستگار خوب و مؤمنی یافت شد معرفیاش کند. اینطوری جوانترها به مرادشان میرسند و میروند سر زندگیشان و سهم سادات خانم هم دعای خیر آنان و خانوادههایشان است.»
انتهاي پيام/
ارسال دیدگاه