خودمداری و انحصارطلبی در تک فرزندها بیشتر است

زرین نامه: یک روان‌شناس، گرایش افراد به سمت خود مداری را علت اصلی رواج تک فرزندی قلمداد کرد و گفت: این مسئله از جمله پیامدهای زندگی کردن در دنیای امروز است و افراد را از پرداختن به دیگران و فرزندان بیشتر باز می‌دارد.

به گزارش زرین نامه: دکتر مریم رئوفی، منطقه کرمانشاه، در خصوص علل گرایش خانواده‌ها به تک فرزندی سخن گفت و فردگرا شدن خانواده‌ها را یکی از اصلی‌ترین و مهمترین دلایل گرایش خانواده‌ها به سمت تک فرزندی دانست و گفت: افراد در جوامع امروزی ترجیح می‌دهند بجای پرداختن به دیگران، به خود بپردازند.

به گفته این دکترای مشاوره روان‌شناسی، اشتغال، تحصیل و سایر دغدغه‌های زندگی زنان امروزی آن‌ها را به سمت تک فرزندی سوق داده است.

وی گرایش افراد به سمت خود مداری را علت اصلی رواج تک فرزندی قلمداد و خاطرنشان کرد: این مسئله از پیامدهای دنیای امروزی است و افراد را از پرداختن به دیگران و فرزندان بیشتر باز می‌دارد.

رئوفی با اشاره به اینکه گرایش خانواده‌ها به تک فرزندی منجر به کوچک تر شدن خانواده‌ها در آینده می‌شود، در خصوص مزایای خانواده‌های چند فرزندی سخن گفت و تاکید کرد: با توجه به اینکه تعداد افراد در خانواده‌های چند فرزندی بیشتر است، کانون خانواده‌ها گرم‌تر بوده و فرزندان علاوه بر پدر و مادر، همبازی‌ها و خواهر و برادر یا خواهران و برادرانی خواهند داشت که همین مسئله روحیه جمع گرایی را در فرد تقویت می‌کند.

به گفته رئوفی، روحیه خودگرایی کمتری در فرزندان خانواده‌های سنتی دیده می‌شود و در دوران بزرگسالی درک بهتری از زندگی دارند و قلمرو زندگی را منحصر به خود نمی‌دانند.

رئوفی، تقویت روحیه خودمداری و انحصارطلبی در کودکان تک فرزند را بیشتر از سایر کودکان عنوان و خاطرنشان کرد: چنین افرادی روحیه تعاملی زیادی ندارند و معمولا نمی‌توانند زندگی اشتراکی موفقی داشته باشند./ایسنا

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه