آموزش روش های طبخ آبزیان به بانوان روستای زرین گل+عکس

زرین نامه: مسئول شیلات شهرستان علی آبادکتول از برگزاری دوره یک روزه آموزش روش های طبخ آبزیان برای بیش از 80 نفر از بانوان زرین گل خبر داد.

رحمت محمدی در گفتگو با خبرنگار زرین نامه هدف از برگزاری این دوره را ارتقاء سرانه مصرف آبزیان در روستا عنوان کرد و گفت: این دوره با هدف آشنایی بانوان روستا با فواید مصرف آبزیان، تاثیر آن در رشد و نمو و سلامت بدن، ترویج استفاده از ماهی و میگو در سبد غذایی خانوار در روستای زرین گل برگزار شد.

وی با اشاره به حضور بیش از 80 نفر از بانوان روستای زرین گل در دوره آموزشی روش های طبخ آبزیان اظهار کرد: این دوره ها با هدف فراگیری عموم خانواده ها اعم از شهری و روستایی توسط شیلات شهرستان برگزار می شود.

محمدی تصریح کرد: در این دوره آموزشی بانوان روستای زرین گل زیر نظر مربی مجرب، با نحوه پخت 12 نمونه پخت آبزیان از قیبل ماکارونی با ماهی، استانبولی بامیگو، کوکوماهی، سوپ ماهی، سوخاری کیلکا، سوخاری میگو، خورشت قلیه با ماهی و... آشنا شدند.

مسئولی شیلات شهرستان علی آبادکتول خاطر نشان کرد: گوشت آبزيان داراي پروتئين مرغوب با قابليت هضم آسان است كه مصرف آن مي تواند تداوم سلامتي و درمان بسياري از بيماري ها را به دنبال داشته باشد.

محمدی در پایان با بیان اینکه گنجاندن آبزیان در رژیم غذایی یکی از مواردی است که باید در جامعه فرهنگ سازی شود، گفت: امیدواریم بتوانیم با مصرف ماهی و میگو، هم سرانه مصرف را درکشور بالاببریم و هم سلامتی را به خود و خانواده یمان هدیه کنیم.

zaringol 2.jpg - 82.53 کیلو بایت

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه