محدودیت آب شیرین در کشور/ تحصیل 10 هزار دانشجو در رشته شیلات

رئیس انجمن آبزی پروری باز محدودیت آب شیرین در کشور خبر داد و گفت: 10 هزار دانشجو در رشته شیلات تحصیل می‌کنند.

به گزارش زرین نامه ؛ باقر مجازی امیری امشب در نخستین همایش ملی آبزی پروری در گرگان، اظهار کرد: ظرفیت توسعه آبزی‎پروری از لحاظ وجود منابع آب شور فراهم است.

وی بر ضرورت بهره‎برداری اصولی از آب تأکید کرد و افزود: برای مرتفع کردن مشکلات این بخش باید به دنبال منابع دیگری از جمله آب‎های شور و لب‎شور باشیم.

رئیس انجمن آبزی‌پروری خاطرنشان کرد: انتخاب گونه‎های مناسب، اصلاح نژاد، مطالعات محدود در بخش قزل‌آلا و اکسیژن تراکمی از جمله محدودیت‎های موجود در توسعه صنعت آبزی‎پروری است.

مجازی امیری؛ سرانه مصرف آبزیان در کشور را 16.5 کیلوگرم ذکر کرد و بیان داشت: باید با استفاده از روش‎های مختلف نسبت به افزایش تولید آبزیان در کشور مبادرت کرد.

وی با بیان اینکه افزایش سطح کشت و استفاده از آب‎های غیرمتعارف مانند آب شور و لب شور به افزایش تولید آبزیان کمک می‎کند، یادآور شد: استفاده از قفس‎های آبزی‎پروری در آب‎های شور و شیرین نیز سبب افزایش تولید در این بخش می‎شود.

رئیس انجمن آبزی‌پروری از تولید 500 تن ماهی خاویاری در 20 استان کشور خبر داد و گفت: تلاش‎های خوبی برای افزایش بهره‎وری اکسیژن انجام شده است.

10 هزار دانشجو در رشته شیلات مشغول به تحصیل هستند

مجازی امیری با بیان اینکه 10 هزار دانشجو در رشته شیلات مشغول به تحصیل هستند، افزود: بازار کار برای این تعداد دانشجو وجود ندارد.

به گزارش فارس؛ حدود 400 مقاله به دبیرخانه نخستین همایش ملی آبزی پروری ارسال شد که از این تعداد حدود 240 مقاله با داوری 300 نفر از دانشگاه‎ها و مراکز تحقیقاتی کشور برگزیده شدند که 42 مقاله به صورت شفاهی و مابقی به صورت پوستری ارائه شدند.

مهم‌ترین محورهای این همایش در راستای تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری، تکثیر و پرورش ماهیان دریایی، پرورش در قفس، ژنتیک و اصلاح‎نژاد آبزیان، تغذیه و مدیریت غذا و غذادهی، فیزیولوژی تولید مثل، بیوتکنولوژی و نانوتکنولوژی آبزیان، فرآوری آبزیان پرورشی، تکثیر و پرورش میگو و صدف، تکثیر و پرورش ماهیان زینتی بوده است./فارس