آمار قطعی از کاهش نرخ بیکاری در گلستان نداریم/حذف دلالان با ارتباط مستقیم کشاورز و صنعتگر

معاون برنامه‎ریزی و اشتغال استاندار گلستان با اشاره به اینکه آمار قطعی از کاهش نرخ بیکاری در استان نداریم راهکار حذف دلالان در حوزه کشاورزی را ایجاد ارتباط مستقیم بین کشاورز و صنعتگر عنوان کرد.

به گزارش زرین نامه ؛ علی مرگدری درخصوص کاهش نرخ بیکاری در استان اظهار کرد: تا به امروز کار میدانی که اعلام وضعیت رسمی برای نرخ بیکاری در استان باشد، نداشته‎ایم.

وی ادامه داد: مجموع اتفاقاتی که رصد می‎کنیم و گردش مالی که بانک‎ها گزارش می دهند و اتفاقاتی که به صورت موضوعی می‎بینیم، وضعیت مثبت است اما عدد قطعی نداریم.

مرگدری تاکید کرد: در حال حاضر به صورت غیررسمی به ما می‎گویند بیش از 800 هزار نفر در 6 ماه در بخش‎های مختلف فعالیت خودشان را بازسازی کردند ولی این از نظر من قابل اتکا نیست.

معاون برنامه‎ریزی و اشتغال استاندار گلستان خاطرنشان کرد: من همیشه به مدیران تاکید کردم که مبنای کار بر اساس آمار نباشد و ما زمانی می‎توانیم آمارها را قبول کنیم که شاهد بهبود فضای کسب و کار باشیم.

مرگدری افزود: اگر احساس شد که خرید و فروش در بازار راضی کننده است و کسبه از این فرآیند راضی هستند مولفه‎های مثبت برای اعلام روند مسیر است.

وی افزود: روند کار مثبت است اما هنوز برسی آماری بر روی این موضوع تا به امروز نداشته‎ایم.

حذف دلالان با ارتباط مستقیم کشاورز و صنعتگر

معاون برنامه‎ریزی و اشتغال استاندار گلستان در خصوص حذف واسطه‎ها و دلال‎ها در بخش کشاورزی استان خاطرنشان کرد: در این حوزه یک سری مسائل سیاستگذاری‎هایی است که این سیاستگذاری در حوزه استان‎ها خارج است.

مرگدری تاکید کرد: ما موضوع دلال‎ها را به عنوان آسیب استان در دولت مطرح کردیم و پیگیری‎هایی را هم انجام داده‎ایم و کاری که دولت تدبیر و امید سازماندهی و محقق کرد این بود که حوزه تولید و حوزه فرآوری و تنظیم بازار را به جهاد کشاورزی واگذار کردند و با یکپارچه‎سازی مدیریت از حوزه تولید تا مصرف و تنظیم واردات و صادرات به عنوان یک سیاست منطقی و عقلانی و ضروری بود که اتفاق افتاد.

وی گفت: ما در سال گذشته ضمن نگاه به این سیاست کشاورزان را ترغیب کردیم تا به طور مستقیم با کارخانه‎های تولید طرف قرارداد شوند تا زنجیره تولید و مصرف به طور صحیح اجرا شود.

رنج 30 ساله تولید و مصرف کننده از حضور دلالان در کشاورزی گلستان

معاون برنامه‎ریزی و اشتغال استاندار گلستان تصریح کرد: اگر سال گذشته در موضوع سیب‎زمینی تاجران به کمک تولیدکنندگان نمی‎آمدند سیب‎زمینی‎ها نابود می‎شد و اگر کارخانجات گوجه‎فرنگی همکاری نمی‎کردند خیلی از زمین‎ها شخم می‎خورد.

مرگدری تاکید کرد: این موضوعات در مدت زمان نیاز به فرهنگ‎سازی دارد تا درک متقابل بین صنعتگر و کشاورزی ایجاد شود تا صادرات استان هم پایدار و موفق باشد.

وی متذکر شد: ما در این عرصه شروع خوبی داشتیم و از کسانی که این همکاری را داشتند به طور ویژه تشکر می‎کنم اما این فرآیند برای من راضی کننده نبوده است.

مرگدری بیان کرد: منافع تولید کننده و صنعتگر با هم گره خورده و منافع ملی هم وابسته به منافع این دو قشر است.

معاون برنامه‎ریزی و اشتغال استاندار گلستان ادامه داد: باید واقع‎بین باشیم تا با چالش‎ها با تدبیر برخورد و آنها را حل کنیم و باید قابلیت‎‎های استان و ظرفیت‎ها شناخته شود و 50 مولفه کنار هم قرار گیرند تا یک صادرات موفق در استان شکل بگیرد.

مرگدری اظهار کرد: بیش از 30 سال است که تولیدکننده و مصرف کننده ما از حضور دلالان و نابسامان بودن قیمت رنج می‎برند.

وی در پایان ابراز کرد: این اتفاق در بخش‎های مختلف وجود دارد و اینها نقص در ساختار بود که ساختار و سیاست اصلاح شد و باقی بر می‎گردد به اقشار مختلف که حل این موضوع فرهنگسازی شود و با یک هم‎افزایی این معضل در استان و بخصوص در موضوع کشاورزی حل شود./فارس

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه