درمانگاه تخصصی و فوق‎تخصصی دزیانی راه‎اندازی می‎شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان از راه‎اندازی درمانگاه تخصصی و فوق‎تخصصی دزیانی با امکانات کامل پزشکی در پاییز امسال خبر داد.

به گزارش زرین نامه ؛ تقی ریاحی ظهر امروز در حاشیه بازدید از درمانگاه تخصصی و فوق‎تخصصی دزیانی شهرستان گرگان گفت: در بخش عمرانی این درمانگاه حدود یک میلیارد تومان و برای تجهیز آن چندین میلیارد اعتبار نیاز است.

وی ادامه داد: در حال حاضر بهسازی اساسی در فضای قبلی بیمارستان زنان دزیانی در حال انجام است تا با استفاده از این ظرفیت بتوانیم خدمات تخصصی و فوق‎تخصصی را در نقطه‎ای با قابلیت دسترسی مطلوب در اختیار مردم قرار دهیم.

30 ظرفیت تخصصی در درمانگاه دزیانی به مردم ارائه می‎شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: بعد از مراحل بهسازی از تمام امکانات تشخیصی مختلف نظیر رادیولوژی، سونوگرافی، آندوسکوپی و ... برای ارائه خدمات در رشته‎های تخصصی و فوق‎تخصصی بهره‎گیری خواهد شد.

ریاحی با بیان اینکه وضعیت امکانات در درمانگاه دزیانی در حال تکمیل شدن است، یادآور شد: اعتبار هر قطعه پزشکی بالغ بر 100 میلیون هزینه دارد و یک وسیله تشخیصی ساده ممکن است چندین برابر هزینه ساخت درمانگاه نیازمند اعتبار باشد.

وی با بیان اینکه در بهره‎برداری امسال ارائه خدمات از طریق 25 تا 30 ظرفیت تخصصی پیش‎بینی شده است، گفت: 30 اتاق در ظرفیت صبح، عصر و شب به مردم ارائه خدمات می‎کند.

بزرگترین نیاز گلستان احیای ظرفیت‎های درمانی است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان اظهار کرد: مدیریت درمانگاه در قالب ساختار پزشکان و هیئت مدیره با تعرفه دولتی به مردم سرویس می‎دهد.

ریاحی از ایجاد فاز اول کلینیک تخصصی گنبدکاووس و علی‎آبادکتول خبر داد و تصریح کرد: این ظرفیت‎ها با هدف ارتقای کیفیت خدمات و کاهش هزینه‎های مردم در حال انجام است.

وی در خصوص ارائه بسته پیشنهادی سلامت دانشگاه با توجه به در پیش بودن سفر رئیس جمهور به گلستان گفت: بزرگترین نیاز استان احیای ظرفیت‎های درمانی است بیمارستان طالقانی و پنج آذر گرگان از فضای قدیمی برخوردار است که به تبع ظرفیت درمانی شهر گرگان باید بحث جایگیزینی ظرفیت اتفاق بیفتد.

صیاد شیرزای تنها ظرفیت استاندارد بیمارستانی در گرگان است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: گرگان به جز بیمارستان صیاد شیرزای که تنها ظرفیت جدید و استاندارد است فضای درمانی استاندارد دیگری ندارد.

ریاحی با بیان اینکه اکثر بیمارستان‎های گنبدکاووس قدیمی هستند، گفت: ظرفیتی که جانمایی شده در قالب بیمارستان‎های عظیم و متمرکز در شرق و غرب استان با ورود سرمایه‎گذاران بخش خصوصی می‎تواند اتفاقات شایسته‎ای در این بخش رقم بزند.

وی در خصوص وضعیت اجرای طرح تحول سلامت اظهار کرد: این طرح توانسته غالب نیازهای حیاتی مردم را از نظر کاهش هزینه‎های درمان به ویژه در نیمه نخست امسال پاسخ دهد و با ابلاغ کتاب ارزش‎های نسبی خدمات سلامت از اوایل مهرماه قدم مهمی در کاهش هزینه‎ها اتفاق می‎افتد و مردم در خدمات سرپایی و بخش خصوصی از کاهش هزینه‎های درمان برخوردار می‎شوند./فارس

انتهای پیام/م