مهمترین دغدغه پدرم اصل نظام بود/ زن در جایگاه مادر، همسر و دختر نقش اساسی در تربیت جامعه دارد
فرزند آیت الله مهدوی کنی گفت: پدرم اگر در سیاست احساس نیاز نمی کرد در مجلس خبرگان حاضر نمی شد و هیچگاه نیز برای خود جانشینی انتخاب نکرد.
به گزارش زرین نامه؛ صدیقه مهدوی کنی فرزند آیت الله مهدوی کنی و عضو مجمع عمومی تقریب مذاهب اسلامی در گفتگوی اختصاصی با اوشیدا از خصوصیات پدرش گفت: یکی از نکاتی که پدرم خیلی به آن توجه داشت حضور در جمع خانواده حتی تا آخرین دقایق قبل از بیماریشان بود.
وی ادامه داد: در تمام مدت خیلی اهمیت می دادند که در ارتباط با اعضای خانواده صمیمیتشان را حفظ کنند.
فرزند آیت لله مهدوی کنی با اشاره به حمایت پدرش در راه اندازی بخش خواهران دانشگاه امام صادق(ع) گفت: پدرم شدیداً اعتقاد داشتند که خانم ها می توانند بنابراین در راه اندازی بخش خواهران دانشگاه امام صادق بسیار تلاش کردند تا این بخش شکل بگیرد و از جهات مختلف مالی، فکری و اعتقادی مورد حمایت قرار داد.
وی با بیان اینکه فرزند اول خانواده است ادامه داد: ما سه فرزند هستیم و همه اعضای خانواده با اعتقادی که به اعتقادات دینی و سیاسی پدر داشتیم در آن حوزه ای که ایشون دوست داشتند قدم بر داشتیم و تحصیل کردیم.
صدیقه مهدوی کنی نقش زن را در حوزه مسائل خانواده و اجتماع مهم دانست و افزود: پدرم واقعا در مساله حضور زن در اجتماع و مسائل علمی تأکید داشتند و حمایت می کردند از همین رو زمینه ورود زنان را به اجتماع و دانشگاه فراهم کردند.
وی ادامه داد: همچنین پدرم در مسائل تربیتی خیلی تأکید داشتند و توصیه می کردند اگر در کارهای اجتماعی هم وارد می شوید حوزه کارهایی باشد که به تربیت بیرونی زنان و انسان مرتبط باشد.
صدیقه مهدوی کنی با بیان اینکه در حوزه مسائل زنان کتب بسیاری نوشته شده است ادامه داد: مطالعه کتبی که زن را در مسائل خانواده مورد بررسی قرار داده برای زنان بسیار مفید است، کتاب زن در آینه جمال و جلال آیت الله جوادی عاملی و همچنین کتبی که در مرکز مطالعات زنان دفتر مدیریت قم چاپ شده خوب است.
وی از نقش زن در تحکیم وحدت امت اسلامی گفت: اگر زن به عنوان یک مادر، همسر در خانواده و در محیط اجتماعی به عنوان یک مدیر،معلم، پرستار و بخصوص در جاه هایی که نقش مدیریتی پیدا می کند نقش پررنگی داشته باشد قطعا جامعه به سمت وحدت می رود.
مهدویی کنی ادامه داد: همینطور که غربی ها توانستند از زن به عنوان یک ابزار غلط استفاده کنند ما نیز می توانیم از زن به عنوان یک ابزار درست در تربیت جامعه استفاده کنیم و جامعه را به آن سمتی که اسلام می پسندد سوق دهیم.
وی با بیان اینکه زن در جایگاه مادر، همسر و دختر نقش اساسی در تربیت جامعه دارد افزود: اگر مادر،همسر و دختر بتوانند جامعه رادرست تربیت کنند قطعا یک جامعه ایده آل خواهیم داشت.
وی مشکل زنان سیستانی را عدم حضور پررنگ در جامعه دانست و خاطر نشان کرد: در جوامع این سبکی بانوان خودشان را باور ندارند به همین دلیل خیلی جدی در اجتماع حضور پیدا نمی کنند.
دکتر مهدوی کنی حضور زن در اجتماع را نیازمند علم،قدرت مدیریتی، احساسات، عقل و منطق دانست و افزود: همه اینها باید در یک زن جمع شود تا یک زن موفق باشد و لی اگر بخواهیم با نگاه بسته وارد اجتماع شویم واضح است که مرد ها جلوترند و فضا را می گیرند.
وی از دغدغه های آیت الله مهدوی کنی گفت: پدرم نگاه خاصی به اصل نظام داشتند و دغدغه اش این بود که این نظام به کدام سمت می رود.
فرزند آیت الله مهدوی کنی ادامه داد: گاهی اوقات پدرم می گفتند ما تصورات دیگری از جامعه داشتیم ولی متآسفانه هم اکنون به سمتی می رود که ایده آل اولیه ما نبود و آدم ها خدا را فراموش کرده اند.
وی با بیان اینکه تأکید پدرشان بحث اخلاص بود بیان داشت: قرار بود همه به خاطر خدا کار کنند و لی اینطور نیست، اگر همه مخلصانه کار می کردند خیلی از این جریانات پیش نمی آمد.
دکتر مهدوی کنی دغدغه پدرش را اصل نظام دانست و تصریح کرد: چون اصل نظام مبتنی بر ولایت فقیه است پدرم تمام تلاششان این بود که اصل ولایت حفظ شود.
وی ادامه داد: علت حضور پدرم در مجلس خبرگان نیز تنها به خاطر دغدغه رهبری و اصل نظام بود و با وجود بیماریش در آن دوره حاضر شد در مجلس خبرگان حضور پیدا کند.
فرزند آیت الله مهدوی کنی در پایان گفت: پدرم اگر در سیاست احساس نیاز نمی کرد در مجلس خبرگان حاضر نمی شد و هیچگاه نیز برای خود جانشینی انتخاب نکرد.
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه