فاطمهشناسی مهمتر از فاطمهستایی است / سلامت جامعه خارج از سیاستبازی پیگیری شود
معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه برای پیمودن رشد و تعالی هیچگاه دیر نیست بر ضرورت شناخت شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) تاکید کرد و گفت: فاطمهشناسی مهمتر از فاطمهستایی است.
به گزارش زرین نامه؛ معصومه حکیمیان ظهر امروز در جشن میلاد کوثر که به مناسبت بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و ولادت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) در گرگان برگزار شد، اظهار کرد: در مدح و ثنای بیبیدوعالم سخنان زیادی گفته شده، کتابهای بسیاری نوشته شده و مراسمات زیادی نیز برگزار شده و در این راستا بیشترین تلاش به فاطمهستایی محدود شده که این مسئله ضعف و اشکال بزرگی است و باید برطرف شود.
وی تصریح کرد: بزرگترین اشتباه این است که آن حضرت را یک مخلوق مافوق انسانی تصور کنیم که درک آن برای مخاطبان خارج از دسترس باشد، برخی مبلغان به جای آن که شخصیت، روش و منش حضرت زهرا (س) را برای مردم تشریح کنند فقط ایشان را ستایش میکنند.
بخش اعظم عدم شناخت سبک فاطمی به مبلغان، متولیان و رسانهها برمیگردد
معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه فاطمهستایی خوب است اما کافی نیست، افزود: بخش اعظم عدم شناخت سبک فاطمی به مبلغان، متولیان و رسانهها برمیگردد و بخشی به خودمان؛ چراکه این همه کتاب و نوشته در فضای مطالعاتی، کتابخانهای و مجازی وجود دارد اما به آنها رجوع نمیکنیم.
حکیمیان با اشاره به اعتقادات یک کشیش مسیحی از حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: حتی تصور اینکه دنیا با منش فاطمی اداره شود خوشایند است، این کشیش مسیحی از راه مطالعه به این نتیجه رسیده اما در مراسمات ما فقط به مجهول بودن قبر فاطمه (س) تاکید میشود.
وی با بیان اینکه زندگی به سبک فاطمی راهگشای بسیاری از مشکلات است، خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه (س) از هیچ کدام از زنان مسلمان که در کنارشان زندگی میکردند غافل نبودند.
جنگ نرم به وسعت تاریخ خلقت بشر است
این مقام مسئول با اشاره به اینکه تبلیغ و ترویج دادن زندگی فاطمی یکی از مسائل مهم و اساسی است، اظهار کرد: اینکه بنشینیم و بگوییم که مشکلات فرهنگی را کدام سازمان حل کند، این خواسته دشمنان است.
حکیمیان با اشاره به اینکه جنگ نرم به وسعت تاریخ خلقت بشر است، گفت: از روزی که شیطان از درگاه باریتعالی به خاطر سرپیچی از دستور خدا رانده شد، و شیطان به عزت خداوند قسم یاد کرد که بندههایت را به انحراف میکشانم از آن روز جنگ نرم آغاز شده است.
وی با بیان اینکه فاطمه زهرا (س) هیچگاه برای مبارزه با جنگ نرم از پای ننشست، افزود: خانوادهها در مقابل جنگ خانمانسوزی که جوانان را به انحراف میکشاند نباید منتظر برخورد فلان مسئول یا رئیس باشند، اینها حرفهای شعاری نیست واقعیتهایی است که اگر جدی گرفته نشود آینده خوبی در پی ندارد.
میتوان دختر پیغمبر خدا (ص) نبود اما فاطمی زندگی کرد
معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک واجب الهی باید پیگیری شود، خاطرنشان کرد: همه زیر چتر نظام اسلامی زندگی میکنیم، دشمن تفرق را دوست دارد، انسان وقتی با منکری در جامعه روبرو میشود باید نگران این وضعیت شود، باید مردم را از خودمان بدانیم و برای بهبود شرایط تلاش کنیم.
حکیمیان با تاکید بر اینکه میتوان دختر پیغمبر خدا (ص) نبود اما فاطمی زندگی کرد، افزود: میشود غیرمسلمان بود و فاطمی زندگی کرد، به بسیاری افراد وقتی میگویند به سبک فاطمی زندگی کنید میگویند در کنار همسر علی داشتن میتوان زندگی فاطمی داشت در حالیکه چندین سند تاریخی وجود دارد که در کنار همسر کافر نیز افرادی بودند که به سبک فاطمی زندگی کردند لذا این بهانهها مردود است.
وی بیان داشت: یکی از موهبتهایی که زندگی فاطمی را تضمین میکند این است که تکریم خانواده به مخاطره نیفتد، والدین باید همواره حرمت یکدیگر را در کنار فرزندانشان حفظ کنند.
یک درخواست و یک انتقاد از مسئولان متولی
معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور گفت: کمک به معیشت خانواده، خدمترسانی به مردم، انفاق مال و بسیاری از مهارتهای زندگی و اخلاقی که تنها با شعار دادن امکانپذیر نیست حضرت فاطمه (س) الگوی عملی در زندگی بودند.
حکیمیان با تاکید بر اینکه سلامت افراد باید در سه حوزه مورد توجه باشد از دستاندرکاران اجرایی کشور خواست تا خارج از هرگونه سیاستبازی در راستای حفظ سلامت جسم، سلامت روان و سلامت اخلاق تلاش کنند، هر جامعهای که از سلامت در این سه حوزه برخوردار باشد سعادتمند در غیر این صورت به زمین میخورد.
وی با انتقاد از برخی مسئولان گفت: متاسفانه در بیان مسئولان متاسفانه ندیدم بر این نکته مهم تاکید کنند که فرزندانتان را جوری تربیت کنید که راه و رسم مبارزه با استکبار را بیاموزند و به الگوهای درب و داغان غربی متوسل نشوند، حماسی زندگی کردن یکی از سبکهای فاطمی است که باید در جامعه اسلامی به ان اهتمام شود./فارس
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه