میوه چون در شهر شد بسیار، نوبر میکنم؟!
در حقیقت این ماجرای میوه هم کم کم در حال تبدیل به یک سریال تراژدی تبدیل می شود و اگر کمی روی سناریوی آن کار شود، شاید به کار سینما یا رسانه ملی ما که با کمبود سوژه مواجه هستند بیاید.
به گزارش زرین نامه؛ وحید حاج سعیدی روزنامه نگار و طنز نویس در یادداشتی طنز گونه نوشت: این روز ها بازار میوه برای خودش به سوق الثلاثایی (سه شنبه بازار) تبدیل شده که همه نوع میوه و اظهار نظر در آن یافت می شود.
در حالی مسئولین ادعا می کنند مجوز واردات یک کیلو میوه هم صادر نکرده اند، اما انواع و اقسام میوه های خارجی در کشور خود نمایی می کنند آن هم چه محصولاتی که به قول خاقانی « کاین چه میوه است از کدامین بوستان آوردهاند!» در حقیقت این ماجرای میوه هم کم کم در حال تبدیل به یک سریال تراژدی تبدیل می شود و اگر کمی روی سناریوی آن کار شود، شاید به کار سینما یا رسانه ملی ما که با کمبود سوژه مواجه هستند بیاید.
اول سالی که قیمتش باعث مکدر شدن رئیس جمهور شد تا جایی که ایشان دستور داد بازار میوه را برای نوروز 95 سر و سامان دهند، ولی هنوز دستور رئیس جمهور به کارتابل اجرا نرسیده، مجوز گران شدن 35 درصدی میوه صادر شد! از طرف دیگر کارشناسان هم مدعی شده اند اگر در روز پنج وعده مصرف نشود، افراد دچار پوکی استخوان می شوند. گل بود به چمن مصنوعی نیز آراسته شد! مردم در مصرف یومیه میوه درمانده اند، حضرات پیشنهاد مصرف پنجگانه می دهند. بارسلونا که نیستیم سه گانه و پنجگانه را از آن خودمان کنیم. ما همین جام حذفی را به ضرب و زور بالای سرمان می بریم!
علی ای حال با عنایت به لزوم مصرف ویتامین در مقابله با برخی گرفتاری ها و امراض، به شیوه مالوف و رسم معهود، چند پیشنهاد همگن شده و گرمادیده در خصوص میوه و حواشی آن ارائه می کنیم:
الف) آبکاری در صنعت میوه: هر چند اوضاع آب در کشور کشمشی است و روی کاغذ و قبض آب با بحران مواجه هستیم ولی پیشنهاد می شود برای حل معضل میوه به صنعت آبکاری رو بیاوریم. یعنی به جای میوه از آب میوه استفاده کنیم. با این شیوه از یک کیلو میوه چندین لیتر آبمیوه حاصل می شود. کافی است چند فرغون پودر میوه را با هفت هشت ده لگن آب قاطی کنیم و یک کیلو میوه را هم داخلش رنده کنیم می شود آب میوه پالپ دار!
ب) نقاشی میوه: قرار نیست همیشه میوه واقعی روی سلامتی بدن تاثیر بگذارد. گاهی اوقات تصویر سازی ذهنی یا حتی نقاشی میوه باعث ایجاد توازن در ساختار سلولی بدن می شود. بنابراین توصیه می شود در جشنواره های مختلف نقاشی یا زنگ نقاشی، دانش آموزان به جای نقاشی خانه و دار و درخت، فقط میوه نقاشی کنند. به قول شاعر «لااقل تا شکل میوه مانَد اندر خاطرم / گاه و گه نقاشی سیب و گلابی می کنم!»
پ) انتقال موقت مزایای میوه به سایر میوه جات: گاهی اوقات با اظهار نظر یک دانشمند در مورد مزایا و خواص یک میوه(که معلوم نیست کدام سلطان میوه سبیلش را چرب کرده)، قیمت میوه مورد نظر چند برابر می شود. توصیه می شود با هماهنگی بین سلاطین میوه این مزایا به صورت ادواری بین میوه ها توزیع شود تا علاوه بر اجر و قرب یافتن سایر میوه ها و صیفی جاتی که در این سالها مورد بی مهری قرار گرفته اند، نظیر بادمجان، کدو، سیب زمینی و امثالهم، قیمت بقیه میوه ها کمی پائین بیاید تا مردم بتوانند لااقل به صورت نوبرانه برخی از آنها را مصرف کنند!
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه