خانه به خانه مدرسهسازی فرهنگ شود
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز گلستان گفت: باید در راستای مدرسهسازی و جذب کمکهای مردمی در ساخت مدارس، خانه به خانه مدرسهسازی را فرهنگ کرد.
به گزارش زرین نامه؛ محمدحسین کمیلی در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گلستان در خصوص تشکیل صندوق توسعه عدالت آموزشی اظهار کرد: باید در راستای مدرسهسازی و جذب کمکهای مردمی در ساخت مدارس خانه به خانه مدرسهسازی را فرهنگ کرد.
وی تصریح کرد: گسترش عدالت آموزشی و ارتقاء سطح کیفیت و توسعه آموزش و پرورش در نقاط محروم از طریق تامین منابع مالی هزینههای مدرسهسازی از اهداف مورد نظر تشکیل صندوق توسعه عدالت آموزشی است.
سازمان خیرین مدرسهیار در استانها و شهرستانها در حال شکلگیری است
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز گلستان ادامه داد: سازمان خیرین مدرسهیار در قالب صندق توسعه عدالت آموزشی در کشور، استانها و شهرستانها بر این اساس در حال شکلگیری است و متولیان این امر آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسهساز در کشور به حساب میآیند.
کمیلی ابراز داشت: همه آحاد مردم استان، شهر و روستا که دل در گروی سپاس الطاف الهی و خدمت به خلق خدا و سرافرازی فرزندان میهن اسلامی ایران دارند از گروههای هدف خیرین مدرسهیار هستند.
وی ادامه داد: معتقد هستم که بیعدالتی در بهرهوری از امکانات، نه تنها موجب هدر رفتن استعدادها میشود بلکه اختلاف و حتی تضاد را در پیخواهد داشت.
رئیس هیئت مدیره مجمع خیرین مدرسهساز گلستان گفت: آسانترین راه حفظ و استمرار دستاوردها و مشارکت مردم از جمله والدین، موسسات اقتصادی، اصناف، کارخانهها، بازرگانان، دولتمردان و خیراندیشان و دلسوزان این کشور است.
وی ادامه داد: مدارس مناطق محروم با الویت مدارس شبانهروزی، عشایر، روستاهای محروم و دورافتاده که از طرف مدیریت آموزش و پرورش شهرستان پیشنهاد و به تایید مدیر کل آموزش و پرورش استان گلستان میرسد مشمولان طرح صندوق توسعه عدالت آموزشی میشوند.
کمیلی در پایان اضافه کرد: ماده 12 تعهدات آموزش و پرورش بیان داشته که هزینههای مدارس شامل هزینههای مصرفی، تعمیرات، کیفیت بخشی برنامههای آموزش و پرورش و سایر هزینه با قید اولویت از موضوعاتی است که میتواند با ایجاد صندوق توسعه عدالت آموزشی در مدارس تامین شود./فارس
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه