تولید محصولات ارگانیک در گلستان توسعه یابد

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گلستان گفت: تولید محصولات ارگانیک هم‌اکنون تنها ۴ تا ۵ درصد محصولات کشاورزی را شامل می‌شود و باید تولید این محصولات در گلستان توسعه یابد.

به گزارش زرین نامه؛ محمد رضا عباسی در نخستین همایش کودهای عالی و ارگانیک در گرگان اظهار داشت: نخستین همایش کودهای عالی و ارگانیک با هدف استفاده از محصولات ارگانیک با حضور 300 کارشناس کشاورزی، کشاورزان پیشرو، فروشندگان و تولیدکنندگان محصولات در کانون طه گرگان برگزار شد.

وی افزود: با هدف آشنایی و گسترش فرهنگ استفاده از کودهای ارگانیک برای نخستین بار این همایش برگزار شد تا فرهنگ‎سازی کنیم که کودهای ارگانیک عوارض زیست محیطی و بیولوژیکی مانند کودهای شیمیایی ندارند.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی گلستان تصریح کرد: این محصولات می‌تواند به حفظ محیط زیست و تولید محصولات سالم‌تر کمک کنند.

وی افزود: هم‌اکنون به علت شناخت نداشتن کشاورزان تنها 4 تا 5 درصد از محصولات ارگانیک استفاده می‌کنند که این میزان باید به حدود 40 تا 50 درصد برسد.

عباسی گفت: محصولات تولید شده می‌تواند نیاز کشاورزان استان گلستان را تامین کند و تنها مشکل آشنایی نداشتن کشاورزان با محصولات ارگانیک به ویژه کود است.

وی افزود: ضرورت توجه نهاده‌های ارگانیک برای تولید غذای سالم و سلامت غذا است و در استان گلستان پتانسیل تولید بسیاری از گونه‌های باغی و بومی را به صورت ارگانیک داریم.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی گلستان تصریح کرد: به صورت کلی تولید محصولات ارگانیک به این معنی است که هیچ کود شیمیایی و ترکیبات سمی در تولید مواد غذایی دخالت نداشته باشد.

وی گفت: باید از تجارب و دانش بومی استفاده کنیم و آموزش را جدی بگیریم و با تاکید بر توانمندی‌ها و معرفی راهکارهایی هم روش‌ها را تغییر دهیم و هم جایگزین بهتری برای محصولات ارگانیک فراهم کنیم./تسنیم

انتهای پیام/م