تأسیس 10 رشته تحصیلی بازار محور در علی آباد کتول

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش علی آباد کتول گفت: آموزش و پرورش علی آباد کتول به دنبال پالایش، تغییر و ایجاد رشته های تحصیلی بازار محور و متناسب با نیازهای جامعه، 10 رشته جدید در هنرستان های فنی و حرفه این شهرستان تاسیس کرده است.

محسن علی آبادی در گفت و گو با زرین نامه با اشاره به رشته تحصیلی جدید در هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش دختران و پسران علی آباد کتول، بیان کرد: معماری داخلی، فتوگرافیک، تاسیسات ساختمان، تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، تولید مبل کلاسیک، بورس و بازاریابی، کارهای عمومی ساختمان، برق ماشین آلات، تولید میوه های دانه دار و دانه ریز و کشت گیاهان دارویی رشته های جدیدی هستند که از 2 سال پیش در هنرستان های این شهرستان راه اندازی شده اند.

وی از گسترش «تک رشته های کاردانش» در مراکز روستایی شیرنگ و قره بلاغ خبر داد و افزود: رشته تحصیلی جدید بر اساس نیاز سنجی و همچنین کاربردی بودن برای ورود سریع به بازار کار تاسیس شده اند که با استقبال مطلوب خانواده ها و هنرجویان مواجه شده است.

علی آبادی با بیان اینکه تعدادی از رشته های پیشنهادی، در مراکز تحصیلی تشکیل نشد، عنوان کرد: پیگیر ایجاد رشته های دیگری همچون متالوژی، نصب و سرویس آسانسور و هنر فرش بوده ایم که با توجه به عدم تامین اعتبار مورد نیاز و استقبال ضعیف خانواده ها تشکیل نشد، اما در صورت حمایت جدی مسولین شهرستان، برای سال آینده محقق می شود.

وی درباره لحاظ کردن سیاست های کلان کشور در برنامه های پنجم و ششم توسعه اقتصادی و اجتماعی، گفت: رشته های افزوده شده با توجه به اهداف و راهکارهای 6 - 1 و 3-21 از سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مبنی بر گسترش و تنوع دهی به حرفه و مهارت ها، استقرار نظام هدایت تحصیلی و استعدادیابی به منظور هدایت دانش آموزان به سوی مهارت های مورد نیاز جامعه است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش علی آباد کتول در پایان از پذیرش 58/4 درصد هنرجویان فنی در کنکور 95 خبر داد و افزود: در سال تحصیلی گذشته تعداد 164 نفر از رشته های فنی  و حرفه ای (غیر از رشته های کاردانش) در دانشکده های فنی پذیرفته شده و تعداد 215 هنر جو نیز در رشته های جدید شاغل به تحصیل شدند.

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه