کُمپانی پپسی اقرار کرد نوشابههایش حاوی "مواد تشکیلدهنده سرطانزا" بوده است
پس از چند سال که همواره کمپانی پپسی، ادعای سازمانهای نظارتی مبنی بر سرطانزا بودن ماده شیمیایی رنگدهی کارامل ۴-MeI را رد میکرد، سرانجام پذیرفت این ماده ناسالم است و نوشابههای این شرکت، حاوی مواد تشکیل دهنده سرطانزا بوده است.
به گزارش زرین نامه به نقل از راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری سینا، alternative news network گزارش داد؛ در سال 2013، مرکز بهداشت محیط آمریکا (CEH) با ارائه نتایج آزمایشات، اعلام کرد کمپانی پپسی PepsiCo، قصد دارد این واقعیت را پنهان کند که نوشیدنیهای محبوب این شرکت، شامل سطوح بالایی از متیل ایمیدازول 4 (4-Methylimidazole (4-MeI)) است که وقتی این ماده در فرآیند تولید رنگدهی کارامل قرار میگیرد، سرطانزا میشود.
شرکت پپسی PepsiCo این اتهامات را همواره رد میکرد و در ابتدا ادعا داشت که 4-MeI در نوشیدنیها، سالم است و بعدها اعلام کردند این ماده شیمیایی را از محصولات خود حذف کردند و از آن زمان دیگر برچسب هشدار سرطان را بر روی محصولات پپسی در کالیفرنیا نچسباندند.
"پپسی ادعا میکند که ماده شیمیایی 4-Mel سالم است و اشاره دارد که سازمان غذاوداروی آمریکا FDA و سایر سازمانهای نظارتی، ناسالم بودن این ماده شیمیایی را نپذیرفتهاند."
طبق گزارش USA Today، سازمان غذا و داروی آمریکا نیز اعلام کرده بود؛ یک مصرف کننده باید بیش از 1000 قوطی نوشابه در روز خورده باشد تا به مرحلهای برسد که سرطان در وی محتمل شود؛ اما، پس از مطالعه دقیق اثرگذاری این ماده روی موشها و جوندگان، معلوم شد مواد شیمیایی رنگدهی به سرطان مرتبط بوده، در نتیجه مرکز بهداشت محیط کالیفرنیا، 4-Mel را به لیست مواد سرطانزا اضافه کرد."
یک قاضی فدرال در کالیفرنیا مشتریان محصولات این شرکت را از خطرات احتمالی نوشیدن محصولات پپسی که حاوی رنگ دهنده کارامل سرطانزا است، آگاه کرد.
اکنون شرکت پپسی موافقت کرده تا برای تامین سلامت مصرف کنندگان محصولات خود، رنگ دهنده کارامل را در محصولاتی که برای فروش به ایالات متحده فرستاده میشود، بررسی کند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه