جنب و جوش های دقیقه نودی/ مکان هایی که تا اربعین رها می شوند
هرساله در شهرستان دهلران زمانی که شمارش معکوس برای رسیدن ایام اربعین شروع می شود مسئولان به فکر زیرساخت ها برای میزبانی از زائران اربعین حسینی می افتند.
به گزارش زرین نامه به نقل از نسیم دهلران؛ اربعین که نزدیک می شود چالش های فراوانی در دهلران پدید می آید. چالش هایی چون بدقولی یا دروغگویی مسئولان ارشد استان که هرساله خبر از عبور زائران حسینی از مرز دهلران در سال آینده می دهند.
جدای از چالش هایی که مسئولان استان به وجود می آورند و حتی گاهی با گزینه ها و نقشه های زیر میز خودشان، در صدد آن هستند که زائران اباعبدالله الحسین(ع) از شهر دهلران حتی عبور هم نکنند اما دهلران هرساله میزبان سیل عظیمی از زائران حسینی می شود و مردم نیز سنگ تمام می گذارند.
از بی مهری مسئولان استان که بگذریم مدیران شهرستان نیز آنگونه که باید ارادت خود را به امام سوم شیعیان و زائران آن حضرت نشان نداده اند.
متأسفانه با وجود اینکه سالهاست که دهلران میزبان بین راهی زائران اربعین حسینی می باشد اما هنوز زیرساخت های لازم برای ابراز ارادت مردم ولایت مدار و شهید پرور دهلران ساخته نشده است.
ایستگاه صلواتی ثابت شهرستان دهلران در میدان ورودی کنارگذر این شهر از سمت مهران می باشد که سالهاست فقط کف آن را سیمان کاری کرده اند و هرساله گودالی را به وجود می آورند و سرویس بهداشتی سیار در آن مستقر می نمایند در حالی که با هزینه ناچیز می شود سرویس های بهداشتی ثابت ساخت.
به گفته معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام امسال 170 میلیارد ریال اعتبار در قالب بودجه اربعین به استان ایلام اختصاص یافته است که اگر مسئولان استان کمی تا قسمتی منصفانه باشند، می شود.
برای زائران میهمان استان مان درصد بسیار کمی از این اعتبار را برای زیرساخت های موکب ها در دهلران هزینه کرد.
همچنین مکان هایی در بین راه دهلران به مهران وجود دارد که متأسفانه سال هاست که به حال خود رها شده اند و کسی هم جویای احوال آن ها نیست.
یکی از این مکان ها مجتمع بهداشتی بین راهی می باشد که توسط یک شرکت گردشگری ساخته شده و در جنب روستای بیشه دراز واقع شده است و سال ها در بی توجهی به حال خود رها شده...
فرج فاضلی- رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع و گردشگری دهلران- در این خصوص به خبرنگار ما اظهار کرد: این مکان ها متعلق به شرکت توسعه گردشگری می باشند.
وی افزود: چون این سرویس بهداشتی ها جرء ملک دولتی نیستند قانون اجازه نمی دهد که از اعتبارات دولتی تجهیز شوند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع و گردشگری دهلران بیان نمود: این ملک ها در مناق شهری به شهرداری ها و در روستاها به دهیاران واگذار می شوند.
مسئولان شهرستان باید برای این مکان ها چاره ای بیندیشند تا بیت المال به تاراج نرود و مکان تطهیری چون نمازخانه به این حالت که در تصاویر زیر دیده می شود در نیاید.
امید است که مسئولان هرچه سریع تر به این مشکلات رسیدگی کنند تا در اربعین امسال دهلران برای زائران اربعین حسینی بهتر از سال گذشته میزبانی نماید.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه