نمک مهمترین عامل میگرن

یک کارشناس بهداشت مواد غذایی بیان کرد که مصرف 6 تا 18 گرم نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.

به گزارش زرین نامه به نقل از خبرگزاری برنا، حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی با بیان اینکه میزان مصرف نمک طعام 6 تا 18 گرم است، افزود: «مصرف بیش از این میزان نمک طعام باعث افزایش فشار خون و بیماری قلبی می‌شود.

وی تصریح کرد: «کارشناسان معتقدند که مصرف بی‌رویه نمک مهمترین عامل میگرن (سردرد عصبی) است.

کارشناس بهداشت مواد غذایی در ادامه اظهار کرد: «نمک همچنین باعث آب‌جمع‌شدگی در بدن، از دست دادن پتاسیم و تورم در پاها می‌شود.

عبدالعزیزی گفت: «پتاسیم برای جذب و استفاده پروتئین در بدن ضروری است.

وی متذکر شد: «چنانچه شهروندان بخواهند میزان نمک خود را کاهش دهند می‌بایست از نوشیدن کوشاب (ماء الشعیر)، استفاده از منوسدیم گلوتامات، جوش شیرین، پودر پخت‌وپز و از خوردن گوشت‌هایی همچون ژامبون، سوسیس، غذاهای کنسروشده و یا یخ‌زده پرهیز کنند.

عبدالعزیزی در پایان خاطرنشان کرد: «آشامیدنی‌های رژیمی ممکن است کم‌کالری باشند اما حاوی نمک هستند.

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه