پیشگیری از تنگی کانال عصب مچ دست با چند حرکت ساده ورزشی+ تصاویر
دکترای علوم ورزشی و تغذیه نوشت: با رشد تکنولوژی در عصر جدید، انگشتان دست به یکی از پرکاربردترین اعضای بدن انسان تبدیل شده اند که باید با انجام ورزش ها و نرمش های مربوط به این اعضا، مراقب سلامتی شان باشیم چرا که در غیر این صورت آسیب های جدی دیده و ادامه زندگی را سخت می کنند.
به گزارش زرین نامه؛ يكی از مشغله های بزرگ بشری به خصوص بانوان در جامعه ی صنعتی و ديجيتال امروز، تايپ و تحرير و امور نوشتاری و مشغوليات زمانبر مانند كار با تاچ گوشی های همراه، همچنین انجام شست و شو و امور يدی در منزل و رانندگی های زیاد است که در دراز مدت و در صورتی كه استانداردهای سلامت رعايت نشود، عارضه ای به نام «سندرم كانال كارپال» يا تنگی كانال كارپل (مچ دست) ايجاد كرده و باعث درد و گزگز انگشتان می شود، به حدی كه شخص از شدت درد بي تاب شده و خواب نا آرامی را تجربه می کند و در طول روز نیز از شدت درد و بی قراری قادر به انجام امور مربوطه با انگشتان نخواهد بود.
برای مهار اين موضوع كافيست در طول روز چند حركت تخصصی كه خدمتتان ارايه می دهم را حتی در محل كار و پشت ميز اجرا کنید:
اولين حركت
معروف به شنای عنكبوتی است كه روی ميزكار يا ديواری كه به آن تكيه داده ايد، قابل اجراست. بدين نحو كه نوک پنجه های دستتان را مماس بر سطوح ياد شده گذاشته و انگشتانتان را باز و بسته كنيد. به طوری كه كف دستتان سطح جسم را لمس کرده و در ناحيه ی مچ كشش لازم و كافی ايجاد شود.
دومين حركت
جفت دستانتان را به حالت قنوت يا دعا بالا گرفته، به صورت چندين بار متوالی آن ها را خم و راست كرده و در ناحيه مچ دست كاملاً كشش را احساس كنيد.
سومین حركت
يكی از دست هایتان را مقابل صورتتان گرفته و آرنج تان راصاف كنيد و با دست ديگر پنحه های دستتان را به سمت بالا، پايين، چپ و راست بكشيد. به گونه ای كه استرج و كشش لازم را در ناحيه ي مچ دست از زواياي متفاوت را حس كنيد.
در پايان نیز برای چند دقيقه حفت پنحه هايتان را بگونه اي كه دستتان را شسته اید و آب آن را به اطراف پخش مي كنيد، بتكانيد.
نکته: کلیه اين حركات را 2 تا 3 بار در روز و هر بار ١٥ تا ٢٠ ثانيه يا تا آستانه ي درد اجرا کنید.
به قلم: حجت برزگر دکترای علوم ورزشی و تغذیه
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه