راویان حقیقت در خاکریز مظلومیت

در قلب جنگ، جایی که مرز میان زندگی و مرگ بسیار باریک است و انسان‌ها در لحظه‌ای می‌توانند از میان شعله‌های انفجار و دودِ آتش در روندی بی‌رحمانه از جنگ محو شوند، خبرنگاران جبهه مقاومت همچون شجاعانی بی‌ادعا، با قلم‌هایشان، حقیقت را از دل آتش بیرون می‌آورند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه؛ نرگس تجری فعال رسانه ای شهرستان علی آبادکتول نوشت: در قلب جنگ، جایی که مرز میان زندگی و مرگ بسیار باریک است و انسان‌ها در لحظه‌ای می‌توانند از میان شعله‌های انفجار و دودِ آتش، در روندی بی‌رحمانه از جنگ محو شوند، خبرنگاران جبهه مقاومت به‌عنوان پیشگامان حقیقت در این میدان پرخطر حضور دارند. آن‌ها نه تفنگی در دست دارند و نه زره‌ای بر تن، بلکه با قلم و دوربین، حقیقت را از دل آتش بیرون می‌کشند تا صدای مظلومیت و مقاومت شوند و در جهانی پر از دروغ و تحریف، آن را فریاد زده و  به گوش آزادگان برسانند.
در غزه، لبنان و دیگر مناطق جنگ‌زده، وقتی موشک ها، سایه شوم خود را بر سر مردم بی‌گناه می‌اندازند و در رسانه‌های جهانی تحریف ها و روایت‌های نادرست منتشر می‌شود، خبرنگاران جبهه مقاومت در قلب میدان نبرد، حقیقت را فریاد می‌زنند. این خبرنگاران در شرایطی که جانشان در خطر است، به مرزهای خطر نزدیک می‌شوند و آنچه را که در این نبردها اتفاق می‌افتد، بدون هیچ ملاحظه‌ای به دنیا نشان می‌دهند. آن‌ها به‌خوبی می‌دانند که در این جنگ، کلمات و تصاویر از هر سلاحی قدرت بیشتری دارند.
خبرنگاران جبهه مقاومت همان کسانی هستند که در دل بحران‌ها و در میان انفجارها، با شجاعت و فداکاری، حوادث را روایت می‌کنند. آنان نه تنها با قلم‌های خود، بلکه با قلب‌های پر از شجاعت و با نگاهی که هیچ چیز نمی‌تواند آن را منحرف کند، پرده از حقیقت بر‌می‌دارند. در غزه، وقتی زمین خونین شد و مردم بی‌گناه کشته شدند، این خبرنگاران بودند که در دل آتش و دود، دنیا را از آنچه که در حال وقوع است آگاه ساختند. در لبنان، وقتی رسانه‌های غربی تلاش می‌کردند واقعیت‌ها را تحریف کنند، همین خبرنگاران با جان‌فشانی در دل خطر، حقیقت را به جهانیان رساندند.
خبرنگاران جبهه مقاومت با علم به خطرات جانبی و تهدیدات مداوم، هیچ‌گاه قلم خود را کنار نگذاشتند. زیرا آن‌ها خوب می‌‌دانند که قدرت حقیقت در دل جنگ، از هر سلاحی مرگبارتر است. 
خبرنگاران جبهه مقاومت، کسانی بودند که در میان آتش و خون، حقیقت را به وضوح دیدند و آن را از پشت دوربین‌ها و صفحات روزنامه‌ها به جهان آوردند. آن‌ها در سخت‌ترین شرایط، از هیچ تهدیدی نترسیدند و قلم خود را به عنوان سلاحی علیه ظلم و بی‌عدالتی به‌کار گرفتند. حقیقت از زبان آن‌ها فریاد شد. بیش از 200 خبرنگار در این مسیر به شهادت رسیدند اما صدایشان در جهان طنین اندازتر شد. چرا که اثرگذارتر شدن، خاصیت شهادت است. 
آنچه از خبرنگاران جبهه مقاومت باقی می‌ماند، نه تنها خاطرات جنگ، بلکه یک میراث است. میراثی از شجاعت و ایستادگی مقابل ظلم و روایت‌هایی که برای همیشه در دل خاکریز مظلومیت ثبت خواهد ماند.
انتهای خبر/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه