خواص انار در پیشگیری از بروز سکتههای قلبی و مغزی
زرین نامه: دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران، پیشگیری از بروز سکتههای قلبی و مغزی و همچنین کاهش فشارخون را از جمله خواص مصرف انار و آب انار اعلام کرد.
به گزارش زرین نامه، به نقل از دومین جشنواره انار میوه قرآنی محمد هاشمی به خواص انار اشاره کرد و افزود: انار در گروه میوههایی قرار دارد و از آن دسته میوه هایی است که جایگاه ویژهای در سبد غذایی و مصرفی مردم دارد. به طوری که برای آن خواص متعددی حتی در متون دینی و احادیث ما ذکر شده است.
وی با اشاره به جایگاه انار در طب سنتی ما، اظهارداشت: انار جزو میوههایی با رنگ دانههای قرمز است که آنتی اکسیدان فراوانی در ترکیبات این میوه وجود دارد که خواص زیادی به همراه دارند.
هاشمی ادامه داد: وجود این آنتی اکسیدانها در دانههای انار، از بروز سکتههای قلبی و مغزی پیشگیری میکند و باعث میشود کلسترول بد پایین بیاید. در واقع میتوان گفت که خوردن انار از بروز انواع سکتهها جلوگیری میکند.
این کارشناس تغذیه همچنین به اثر تخریبی سلولهای سرطانی میوه انار اشاره کرد و گفت: خوردن انار در پیشگیری از بروز سرطان موثر است.
هاشمی به مزایا و خواص آب انار اشاره کرد و افزود: خوردن آب انار در کاهش فشارخون و همچنین افسردگی و مشکلات خلقی موثر است.
دبیر انجمن پیشگیری و درمان چاقی ایران با اعلام اینکه انار پتاسیم و ویتامین ث قابل ملاحظهای دارد، تأکید کرد: نباید از این نکته غافل شد که بیماران به صرف خوردن انار و آب انار، نباید از پیگیری روند درمان و مصرف داروهای خودشان غفلت کنند. به عنوان مثال، کسی که بیمار قلبی است یا فشارخون بالا دارد، تنها به خوردن انار اکتفا نکند. هرچند مصرف این میوه، در بهبود وضعیت جسمی افراد موثر است.
جشنواره انار، میوه قرآنی از یکم تا دهم آبان در مصلای تهران پذیرای عموم مردم خواهد بود. در این جشنواره علاوه بر عرضه فرآوردههای طبیعی انار چون آب انار، رب انار، لواشک، آلوی انار و آش انار؛ چهار میوه قرآنی انگور، انجیر، زیتون و خرما نیز به همراه فرآوردههایشان در این جشنواره حضور پررنگ دارند.
ساعت بازدید از جشنواره انار، میوه قرآنی، از 10 صبح تا 9 شب اعلام شده است./فارس
ارسال دیدگاه