کاهش ابتلا به سرطان با مصرف آجیل

زرین نامه: آجیل خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، تنفسی و سرطان را تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه؛ محققان انگلیسی دریافتند مصرف آجیل حداقل هفت بار در هفته می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، سرطان و بیماری‌های تنفسی را به طور میانگین تا ۲۰ درصد کاهش دهد.

مواد مغذی موجود در آجیل، مانند اسیدهای غیراشباع چرب، پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها ممکن است خواص ضد سرطانی و ضد التهاب قلبی داشته باشند.

شواهد نشان می‌دهد مصرف آجیل روزانه، از جمله بادام، مزایای زیادی برای سلامتی انسان دارد.

استفاده از تنقلات با پروتئین و فیبر می‌تواند گرسنگی بین وعده‌های غذایی را نیز کاهش دهد.

این مطالعه در مجله پزشکی انگلستان ( NEJM ) منتشر شده است./ایسنا


مخاطبان محترم زرين نامه مي توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاوير و هر آن چيزي که در قالب فرهنگ، هنر و اجتماع جاي مي گيرد را به آدرس zarinnameh@yahoo.com ارسال کنند تا در سريع ترين زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان يکي از مطالب ويژه زرين نامه منتشر شود.

همچنين مي توانند سوژه هاي خبري و مشکلات شهرستان را جهت پيگيري از طريق ايميل فوق يا سامانه پيامک 3000272008 با ما در ميان بگذراند.

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه