ارتباط فشار خون با خواب روز

زرین نامه: دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: هنگام طلوع آفتاب افراد هوشیار و بیدار باشند چرا که فضولات بدن در این زمان به معده سرازیر می‌شود و اگر افراد خواب باشند، در معرض بیماری‌های قلبی قرار می‌گیرند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه؛ منیر السادات روح اللهی با بیان اینکه بروز فشار خون با بد خوابی‌ها ارتباط دارد، اظهار داشت: امروزه در طب جدید علت واقعی بیماری فشار خون مشخص نیست و حدود ۸۰ درصد از کسانی که دچار بیماری فشار خون هستند نمی‌دانند چرا بیمار شده اند.

خواب روز برای سردمزاجان مضر است

وی با بیان اینکه از دیدگاه طب سنتی افرادی که بیماری فشارخون دارند، اختلال سیستم ریتم بیولوژیک بدن دارد یعنی دیر می خوابد و ممکن است دیر از خواب بیدار می شود یا نزدیک غروب می خوابد، بیان کرد: بروز بسیاری از بیماری ها با خواب روز ارتباط دارد و در کتب طب سنتی آمده که افراد سرد مزاج در طول روز نباید بخوابند، خواب روز برای این افراد حکم مرگ را دارد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران ادامه داد: تنها خواب مجاز در طول روز خواب قیلوله است که قیلوله به خواب قبل از اذان ظهر گفته می‌شود و بسیاری از افراد از سر کار می‌آیند ساعت ۵ تا ۷ می‌خوابند که این خواب، به خواب مرگ یا هلاکت نامگذاری شده و برای سلامتی بسیار مضر است.

خواب روز افراد را در معرض بیماری‌های قلبی قرار می‌دهد

روح اللهی با بیان اینکه افراد شب زود بخوابند و با طلوع خورشید بیدار باشند، اضافه کرد: هنگام طلوع آفتاب افراد هوشیار و بیدار باشند چرا که فضولات بدن در این زمان به معده سرازیر می‌شود و اگر افراد خواب باشند، در معرض بیماری های قلبی قرار می‌گیرند.

وی گفت: امروزه بیشتر افراد تا پاسی از شب بیدارند و صبح هم دیر از خواب بیدار می‌شوند، در گذشته افراد صبح زود مشغول به کار می‌شدند و فعالیت بدنی مناسب داشتند و عمرشان نیز طولانی تر بود و این فضولاتی را که صبح زود به معده سرازیر می‌شد با ورزش و کار تحلیل می‌رفته ولی هم اکنون عملاً زمانی که موقع ریزش فضولات به معده است، بیشتر افراد خوابند.

دستیار تخصصی طب سنتی افزود: زمانی که ریزش فضولات معده در خواب صورت گیرد، به اعضاء رئیسه بدن مانند کبد، مغز، قلب، رحم و تخمدان ها میریزد که موجب بروز بیماری در این اعضاء می‌شود./تسنیم


مخاطبان محترم زرين نامه مي توانند مقالات، اشعار، مطالب طنز، تصاوير و هر آن چيزي که در قالب فرهنگ، هنر و اجتماع جاي مي گيرد را به آدرس zarinnameh@yahoo.com ارسال کنند تا در سريع ترين زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان يکي از مطالب ويژه زرين نامه منتشر شود.

همچنين مي توانند سوژه هاي خبري و مشکلات شهرستان را جهت پيگيري از طريق ايميل فوق يا سامانه پيامک 3000272008 با ما در ميان بگذراند.

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه