غفلت مسئولین از نام‌گذاری های اماکن/ بیمارستان گاندی چرا "گاندی" نام گرفت؟

زرین نامه: در حالی که بسیاری از خیابان ها و اماکن عمومی در حال تغییر نام هستند و نام های خارجی یا خارج از عرف آنها به نام های شهدا، ائمه و ارزشی تبدیل می شود، بیمارستان گاندی نام خود را به یک الگوی هندی داده است.

به گزارش زرین نامه؛ چندی پیش هتل بیمارستان گاندی به عنوان نخستین هتل بیمارستان کشور مجهز به بخش‌های مختلف تخصصی، با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس کل سازمان نظام پزشکی و جمعی دیگر از مدیران حوزه سلامت و نمایندگان مجلس رسما در تهران افتتاح شد.

دکتر محمد حسن بنی‌اسد، مدیرعامل هتل بیمارستان گاندی گفت: این هتل بیمارستان در فضایی بالغ بر 32 هزار مترمربع شامل مجموعه بیمارستانی در 17 طبقه و 21 طبقه هتل احداث شده و دارای 100 تخت بستری، 40 تخت بخش‌های ویژه، 17 اتاق عمل و بیش از 90 سوئیت اقامتی جهت اسکان بیماران یا همراهان آنها است.

این بیمارستان شاید در حد خود یکی از بهترین بیمارستان های کشور باشد که طبق برنامه قبلی از کشورهای دیگر نیز بیمار می پذیرد.

نکته قابل توجه در این بیمارستان نام بیمارستان است؛ در حالی که بسیاری از خیابان ها و اماکن عمومی در حال تغییر نام هستند و نام های خارجی یا خارج از عرف آنها به نام های شهدا، ائمه و ارزشی تبدیل می شود، این بیمارستان نام خود را به یک الگوی هندی داده است.

گویا مسئولین فراموش کرده اند که بزرگترین الگوهای مردم جهان، از دین مبین اسلام برخاسته و در کشور ایران زندگی می کرده اند.

مهاتما گاندی فردی محترم برای جامعه جهانی است و تلاش های او برای مردم هند قابل تقدیر است؛ اما مگر کشور ما فاقد یک شخصیت بزرگ و تأثیر گذار است که مسئولین نام این بیمارستان را از یک الگوی بیگانه بر می دارند.

قطعاً هر کدام از شهدای انقلاب و یا 8 سال دفاع مقدس و یا حتی شهدای هسته ای کشورمان هر کدام گزینه مناسب تری برای این نام گذاری بودند./دانا

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه