زرین نامه: یافتههای جدید دانشمندان نشان میدهند نداشتن آگاهی در مورد چگونگی سرو کردن دسرها و سالادها کنار غذا باعث "مشکلات گوارشی" زیادی میشود.
به گزارش زرین نامه؛ سالاد شیرازی یکی از محبوبترین سالادهای ایرانی است که متشکیل از خیار و گوجه فرنگی و پیاز به همراه چاشنیهایی است.
در کنار تمام خواص تغذیهای که دارد. این سالاد میتواند برای افرادی که نمیتوانند غذاها را به سادگی هضم کنند و نفخ یکی از مشکلات گوارشی آنها به سبب میآید، دردسرساز شود.
بررسیها نشان میدهند سالاد شیرازی که از سبزیجات متعدد تشکیل شده است میتواند رودهها را با مشکلات زیادی روبرو کند و بهتر است آن را به تنهایی مصرف کرد و خوردن آن همراه با غذا و یا سالاد میتواند باعث ایجاد اختلال در هضم غذاهای سنگین مانند برنج و "غذاهای نشاستهای" شود.
نتایج مطالعات نشان میدهند که سالاد شیرازی را نباید با چاشنیهای ترش مصرف کرد و چاشنیهایی با طعم معتدل بهترین انتخاب هنگام مصرف سالاد شیرازی است. /باشگاه خبرنگاران
ارسال دیدگاه