رسالت قلم در هیچ ایستگاهی متوقف نمیشود / مسئولان خبرنگاران را درک کنند
زرین نامه: روزهای پر استرس سال 92 هم به ایستگاه آخر رسید اما رسالت قلم در هیچ ایستگاهی متوقف نمیشود، تلاشهایی که بار سنگین آن در طول سالها به دوش قلم گذارده شده، حتی اگر دیده شوند یا نه! باز هم به استمرار خود تداوم خواهند بخشید.
به گزارش زرین نامه؛ یک سال راوی وقایعی بودیم که در دنیای پیرامونمان گذشت، عهد کردیم متعهدانه قلم بزنیم، صراحت و صداقت را پیشه راه کنیم و فارغ از هرگونه نگاه جناحی و سیاسی منافع نظام اسلامی و مردم را اولویت بدانیم چراکه رسالتمان همواره ایجاب میکند اینگونه باشیم.
در طول سال اخباری منعکس شد که گاه تلخ بودند و گاهی شیرین، اما روایت شدند تا مغفول نمانند، نقد شدند تا مطلوب شوند، تکریم شدند تا کسی نپندارد فقط عینک نقادانه به چشم داریم اما در این مسیر چه سخت گذشت وقتی که هنوز برخی نمیخواهند باور کنند نقدها برای تخریب نیست بلکه تلنگری برای بهتر شدن و قدم در مسیر خدمترسانی بهینه بوده است.
البته عدهای دیگر نیز هستند که صحت گفتار و نوشتار را به قلمفروشی متهم میکنند که باید به این دسته از افراد گفت آنها یا نمیدانند رسالت قلم چیست یا آنکه فقط خودشان را پیشقراول راستگویان میدانند و دیگر هیچ...
به قول سهراب « چشمها را باید شست جور دیگر باید دید » بنابراین اگر ظرفیت نقد را نداریم نباید در جایگاه مسئولیت قرار بگیریم باید قبول کنیم پذیرش مسئولیت به معنای حکومت کردن بر دیگران نیست بلکه عرصهای برای خدمتگزاری است و یک خدمتگزار باید همواره برای پاسخگویی آماده باشد.
وقت کشی بزرگترین ضعف برنامه ها
ا گر بخواهیم گوشهای از تقویم سال 92 را تورق کنیم بیشترین ضعفها را در وقتکشی برای برگزاری برنامهها میتوان جستوجو کرد برخی دستگاههای اجرایی استان در این بخش حماسهها آفریدند، برخی ضابطهمند شدند، برخی پشت گوش انداختند، برخی موضع گرفتند، برخی بایکوت خبریمان کردند...
برای تحقق وعدههایی که داده شد اما به مرحله شکوفایی نرسید عدهای کمکاری خودشان را به حساب تخریب از سوی رسانه پنداشتند غافل از اینکه پیگیری وعده وعیدها در زمره فعالیت رسانهای است.
رسالت رسانه حکم میکند که پویا باشد، ذرهبین باشد، قوتها را ببیند، ضعفها را گوشزد کند، اینها همه برای این است که مسئول باید مسئولیتپذیر باشد البته مسئولیتها فقط جایگاه بالادستی را شامل نمیشود حتی خبرنگاران هم باید مسئولیتپذیر باشند، رسانهای که فقط بلندگوی مدیران باشد رسانه نیست، سکوت در برابر تضییع حقالناس هم نوعی قلمفروشی است.
مسئولان خبرنگاران را درک کنند
مسئولان ما باید نقش خبرنگار را درک کنند و آنها را همراه و همگام در پیشبرد اهداف عالیه نظام اسلامی بدانند اما متاسفانه این دیدگاه هنوز آنطور که شایسته است نتوانسته جایی نزد خدمتگزاران مردم پیدا کند.
هنگام نوشتن این مطلب؛ نکتهای که خیلی برایم جالب و شیرین بود اینکه تعدادی از مدیران روابط عمومی ادارات در آخرین روزهای سال 92 ضمن دعوت در یک مراسم خبری؛ تلاش یکساله خبرنگار را قدر دانسته و با گفتن خداقوت به صورت تلفنی، پیامکی و ایمیلی، خستگی 365 روز از سال 92 را از دوشمان برداشتند تا سال جدید را با پشتکاری وسیعتر در عرصه خدمت به مردم و نظام اسلامی آغاز کنیم، در این میان برخی از مسئولان نیز با دعوت از خبرنگاران و تجلیل آنها جور دیگری قدردانی خود را از این قشر زحمتکش بیان داشتند.
نقاط قوت مسئولان را ارج نهیم
انصاف حکم میکند نقاط قوت مسئولان را ارج نهیم بنابراین اگر بخواهیم اقدامات مثبت را در قالب کارنامه نظام اسلامی در ذهنمان مرور کنیم از شمارش خارج است چرا که تلاش برای حفظ آرامش، امنیت، تقویت وحدت، انسجام ملی و... همه برای این است که ایران اسلامی همیشه باید سربلند باشد و هر یک از مردم ولایتمدار ایران به خودشان و کشورشان عشق بورزند.
آری؛ بالاخره 365 روز از سال 92 نیز با همه خوبیها و بدیهایش سپری شد و اکنون ثانیههای آخرش را به نظاره نشستهایم خدا را شکر میکنیم کشور ایران زیر پرچم ولایت توانسته از گزند بسیاری توطئهها و ترفندهای دشمنان مصون بماند، در این لحظات پایانی سال دعا میکنیم برای ملت شهیدپرور ایران، دولتمردان و مسئولان نظام اسلامی تا در سایه حضرت حق همواره موفق و پیروز باشند.
نویسنده : زهـره رجبــی - فارس
ارسال دیدگاه