برگزاری 15 جشن رمضان در استان گلستان
زرین نامه: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان گلستان از برگزاری 15 برنامه جشن رمضان با رویکرد آگاهی مردم از خدمات و مشکلات نیازمندان برای نخستین بار در شهرستانهای استان گلستان خبر داد.
به گزارش زرین نامه؛ ابراهیم باغبانی ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: برای نخستینبار در استان گلستان در ایام ماه مبارک رمضان 15 برنامه جشن رمضان با رویکرد آگاهی مردم از خدمات و مشکلات نیازمندان در شهرهای مختلف استان گلستان برگزار میشود.
وی ادامه داد: آشنایی مردم با خدمات امداد، ترویج فرهنگ یتیمنوازی و کمک به نیازمندان، تقدیر از خیرین و ایجاد حس نوع دوستی از اهداف برگزاری این جشن است.
باغبانی خاطرنشان کرد: در این ایام 20 برنامه رادیویی و 30 برنامه مستند گزارشی 10 دقیقهای بعد از اذان مغرب و عشاء از شبکه استانی گلستان پخش خواهد شد.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات مردم این است که از عملکرد امداد آگاهی کامل و کافی ندارند لذا تلاش شده در ویژه برنامههای ماه مبارک رمضان به این مسئله پرداخته شود.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان گلستان گفت: همچنین در این ایام 10 هزار کیسه در اختیار خانوادهها قرار میگیرد تا برای کمک به نیازمندان ارزاقی را تهیه و اهدا کنند.
وی مفتاح الجنه را از دیگر برنامههای این ایام دانست و گفت: طرح مفتاح الجنه به منظور رفع مشکلات نیازمندان و تفقد دلجویی از خانوادههای نیازمند با حضور مسئولان و خیران برگزار میشود.
باغبانی برگزاری ضیافت افطاری با حضور ایتام و محرومان، توزیع بستههای افطار در مناطق محروم و فراخوان اکرام در ماه مبارک رمضان را از دیگر برنامههای این ایام برشمرد.
مشکل اقتصادی تنها علت ایجاد فقر نیست
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان گلستان یادآور شد: طرح محسنین نیز که از ماه رمضان سال گذشته در استان گلستان اجرایی شده در سال جاری با توسعه بیشتری در این ایام اجرایی میشود تا با آشنایی افکار عمومی از این طرح شاهد رفع مشکلات خانوادههای نیازمند باشیم.
وی افزود: طرح محسنین همانند طرح اکرام ایتام است اما در این طرح به جای ایتام به خانوادههایی توجه شده که گاهی اوقات با مشکلاتی بیش از ایتام مواجه هستند.
باغبانی در بخش دیگر سخنان خود توقف فقر در چرخه خانواده را از ماموریتهای اصلی این نهاد برشمرد و متذکر شد: برای اینکه فقر مرتبا در خانوادهها تکرار نشود این نهاد علاوه بر کمک به سرپرستان خانواده، فرزندان آنها را نیز مورد توجه قرار داده و برنامهریزیهای مختلفی در این حوزه انجام میدهد.
وی در پایان تغییر نگرش خانوادههای زیرپوشش را بسیار مهم دانست و ابراز کرد: بسیاری از فقرها جنبه اقتصادی ندارد و بعضی اوقات شلاق فقر به گونهای است که تعادل خانواده را بر هم میریزد و قدرت تصمیمگیری درست از این خانوادهها حذف میشود./فارس
ارسال دیدگاه