برای موفقیت در امتحانهای گوناگون باید از تاریخ عبرت گرفت
زرین نامه: عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: انسان دائما در حال امتحان است و برای موفقیت در امتحانهای گوناگون باید از تاریخ عبرت گرفت.
به گزارش زرین نامه به نقل از فارس، حجتالاسلام سید علی طاهری شامگاه شنبه در جمع بسیجیان شهر گرگان اظهار داشت: انسان دائما در حال امتحان و آزمایش شدن است و برای اینکه بتواند در امتحانهای مختلف سربلند باشد باید از تاریخ درس بگیرد و در دین ما اتفاقاتی که در تاریخ اسلام رخ داده است، بهترین الگو برای پیروز شدن در امتحانات است.
وی در ادامه گفت: اینکه کسی به زبان بیاورد که مسلمان شده است، کافی نیست و در مراحل عملی است که ایمان انسان ثابت میشود.
نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب اسلامی که آغاز شد مردم پای کار آمدند و به ندای امام عزیز لبیک گفتند و انقلاب شکل گرفت و به پیروزی رسید و انقلاب اسلامی برپا شد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برخی با این نظام همراهی کردند و گفتند نظام را قبول داریم اما با پیروزی انقلاب امتحان بعدی جریانات بعد از پیروزی انقلاب بود در این صحنهها هم عدهای امتحان شدند. برخی صحنهها بعد از پیروزی انقلاب که پیش آمد درجات افراد انقلابی تائید میشد. عدهای در آزمون شکلگیری انقلاب نمره قبولی گرفتند و عدهای در همان ایام مردود شدند.
وی افزود: هر چه در این سی و چند ساله جلو میآییم امتحانها سنگینتر میشوند عدهای اهل دفاع مقدس نبودند و در آن امتحان نمره قبولی نگرفتند عدهای هم در دفاع مقدس آمدند و جانفشانی کردند اما در آزمون رحلت امام و در موضوع جانشین امام نمره قبولی نگرفتند.
طاهری با بیان اینکه فتنه 88 آخرین امتحانی نبود که ما با آن روبرو شدیم خاطرنشان کرد: هم سنت الهی و هم احادیث ما به ما این پیام را میدهند که انسان دائما در حال آزمون است تمامی نشانهها و روایات به ما اثبات میکند که هرچه ما پیش برویم امتحانها سختتر میشود.
وی اضافه کرد: خیلیها در امتحانهای گذشته نمره قبولی گرفتند، اما در فتنه 88 مردود شدند پس باید به این نتیجه برسیم که امتحانهای بعدی سختتر و سنگینتر است.
در فتنه 88 برخی نتوانستند از امتحان پیروز و سربلند باشند
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در فتنه 88 برخی نتوانستند از امتحان پیروز و سربلند باشند افزود: یک سال بعد از فتنه 88 یعنی در تابستان 1389 یکی از تئوریپردازهای آمریکایی به سابقه شکلگیری فتنه 88 اشاره کرد و گفت از اردیبهشت 1387 برنامهریزی کوتاهمدت برای فتنه 88 انجام شد و بحث تقلب در انتخابات 88 آغاز شد.
طاهری عنوان کرد: یک برنامهریزی میانمدت نیز در دستور کار فتنهگران بود که از تیر ماه 1378 شروع شد، بعد این برنامه با حضور امت حزباله و حضور در صحنه در 18 تیر 1378 فتنه خنثی شد که بعد از آن یک برنامهریزی عظیم 10 ساله شکل گرفت تا اینکه تصمیم بگیرند در سال 1388 چه اتفاقی بیافتد.
وی گفت: البته یک بار نیز آنها در سال 1384 وارد میدان شدند و میخواستند با مطرح کردن تقلب در انتخابات 1384 نقشههای خود را عملی کنند، ولی وقتی به راس جریان رسیدند آنها موفق نشدند چون در آن زمان، شرایط را مناسب نمیدیدند اما بحث تقلب به سال 1388 رسید و از 20 سال پیش مطرح شد و بحث تقلب و این برنامهریزی از 10 سال پیش برنامهریزی شد که این برنامهریزی از برنامههای میانمدت بود.
طاهری با اشاره به اعترافات نظریهپرداز آمریکایی بیان کرد: به اعتراف آن نظریهپرداز آمریکایی یک سال بعد از انتخابات اعلام کرد که برنامهریزی برای راهاندازی اتفاقات و فتنه سال 88 یک سابقه 30 ساله دارد.
وی ادامه داد: برای طرح نقشه و فتنه سال 88 در دوران نخست وزیری میرحسین موسوی با او و افراد دفتر نخست وزیری او ارتباط داشتیم با افرادی همچون تاجزاده و بهزاد نبوی و از همان زمان آنها با خارج ارتباط داشتند.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه شما میبینید قبل از فتنه 88 تا همین الان هم مقام معظم رهبری در اکثر سخنرانیها بر فتنه 88 اشاره میکند، یک جهت آن این است که این فتنه، یک فتنه طبیعی و عادی و کوچک نبود و بسیار برنامهریزی دقیق داشت.
رهبر انقلاب عوامل اصلی فتنه را اصحاب فتنه خطاب میکنند
طاهری با اشاره به سخنرانیهای رهبر معظم انقلاب در خصوص معرفی فتنه و عوامل داخلی و خارجی آن افزود: نکته ظریفی که رهبر انقلاب در سخنرانیهایشان در معرفی فتنه 88 به آن اشاره دارند، این است که عوامل اصلی فتنه در داخل کشور را هیچ وقت رهبران فتنه معرفی نکردند و آنها را با عنوان اصحاب فتنه خطاب کردند.
وی افزود: این نکته نشاندهنده این است که این فتنه داخلی نبوده و راس آن آمریکا، انگلیس، اسرائیل این مثلث شیطانی حضور داشتند و ابزارهای آنها در داخل کشور افرادی چون میرحسین موسوی بودند.
در زمان اصلاحات آموزشهای گوناگونی در کشور در خصوص فتنه داده شده است
نماینده مردم گرگان و آققلا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در زمان اصلاحات، آموزشهای گوناگونی در کشور در خصوص فتنه داده شده است افزود: قلب فتنه در خارج از کشور بوده و برنامهریزیها آنجا انجام میشده و برنامهریزیهای اصلی در خارج از کشور انجام میشده و توسط افراد داخلی پیاده شده است.
وی افزود: چندین نفر از بزرگان نظریهپرداز آمریکایی در دوره اصلاحات به ایران آمدند و در دانشگاهها و در بین خبرنگاران نفوذ کردند و افرادی که مستعد جاسوسی و براندازی نظام مقدس اسلامی هستند را برای آموزش به کشورهای دیگر برده و روی آنها سرمایهگزاری عظیمی انجام دادند.
غیر از اصحاب فتنه برخی از خواص از ساکتین فتنه بودند
طاهری با اشاره به اینکه ساکتین فتنه دو دسته است، افزود: عدهای از ساکتین فتنه آنهایی هستند که قلبا با اصحاب فتنه همراه بودند، اما فضا را مساعد نمیدیدند که اظهار نظر کنند، آنها سکوتشان از روی فهم بود نه از روی جهل، دلشان با اصحاب فتنه بود اما بروز نمیدادند، اینها نیز از نظر مردم همان اصحاب فتنهاند و با آنها تفاوتی ندارند، زیرا یکی ساکت بوده و دیگری در میدان حضور داشته است.
طاهری گفت: اما برخی از خواص ساکت نتوانستند تشخیص دهند که این یک فتنه عظیم و بزرگ است، آنها اگر چه انسانهای بزرگی بودند اما درکشان از این موضوع ضعیف بوده و نتوانستند همانند عموم مردم سریع تشخیص دهند و کسی که درکش از مردم عادی پایینتر است دیگر نمیتوان به او اعتماد کرد.
فتنهگران باید جبران مافات کنند
عضو هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح موضوع بازگشت بزرگان فتنه به عرصه سیاسی کشور افزود: اینکه برخی در آستانه انتخابات آینده بحث برگشت بزرگان فتنه به عرصه انتخابات را مطرح میکنند موضوع مهمی است، اگر آنها از اصحاب فتنه باشند که تکلیفشان مشخص است و در صورتی که توبه هم بکنند اگر جبران نکنند توبه آنها قابل قبول نیست چون همه میدانیم که یکی از شرایط توبه جبران گذشته است و فقط اینکه بگویند ما پشیمان شدهایم کافی نیست.
ارسال دیدگاه