کتاب ایرانی که در کتابخانه مونیخ ثبت شد
«کالسکه» نوشته فریده خلعتبری با تصاویری از ژیلا هدایی، برای نخستین بار به عنوان یکی از پنج کتاب برتر فهرست کتابخانه مونیخ ثبت شد.
به گزارش زرین نامه ؛ فریده خلعتبری، مدیر نشر شباویز از درج یک کتاب ایرانی در فهرست کتابخانه مونیخ خبر داد و افزود: کتابخانه بینالمللی کودکان مونیخ، بزرگترین کتابخانه جهان در حوزه ادبیات کودک و نوجوان است. این کتابخانه در سال ۱۹۴۹ یعنی چهار سال پس از جنگ جهانی دوم، به همت بانوی صلح طلب و انسان دوست آلمانی، یلا لِپمَن بنیانگذاری شد.
به گفته مدیر نشر شباویز، کتابخانه مونیخ، سالی یک بار به انتخاب و معرفی بهترین کتابهای دنیا برای گروه سنی کودک و نوجوان میپردازد و در گزینش اولیه خود ۲۵۰ کتاب و از این تعداد ۳۰ عنوان و در نهایت پنج کتاب را به عنوان آثار برتر انتخاب میکند. امسال برای نخستین بار، کتابی از ایران به عنوان کتاب برتر این کتابخانه انتخاب شده است.
«کالسکه» نوشته فریده خلعتبری و با تصاویر ژیلا هدایی است که از سوی نشر شباویز در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است. به گفته نویسنده، هیئت داوران کتابخانه مونیخ تنها به متن کار دارند و به نقد و بررسی تصاویر کتاب نمیپردازند. از نظر آنها، متن باید از نظر ادبی، متن کاملی باشد و به طرح موضوع تازهای بپردازد.
به گفته مدیر نشر شباویز، یکی دیگر از مواردی که کتابخانه مونیخ به عنوان بزرگترین کتاب کودک و نوجوان جهان به آن توجه میکند این است که کتابها، ایدئولوژیک نباشند و هیچ سمت و سوی سیاسی نداشته باشند چون اینگونه کتابها، مناسب بچهها در هیچ کجای دنیا نیست./مهر
ارسال دیدگاه