حضور يك گلستاني در ليگ جهاني واليبال

زرین نامه: فرهاد قائمي به همراه تيم ملي واليبال ايران در حالي فردا در نخستين ديدار خود در رقابت‌هاي ليگ جهاني برابر روسيه قرار مي‌گيرد که ترکيب قهرمان المپيک هنوز مشخص نيست.

به گزارش زرین نامه؛ در حالي عصر فردا ساعت 19 و 30 دقيقه به وقت تهران نخستين رويارويي ايران و روسيه در ليگ جهاني در سالن يانتارني با گنجايش 7 هزار نفر تماشاگر برگزار خواهد شد که هنوز ترکيب تيم روسيه در اين بازي براي کادر فني تيم ملي ايران مشخص نيست.

روس‌ها که عنوان قهرماني المپيک لندن را به يدک مي‌کشند با تيم ايران که اولين حضور خود را در ليگ جهاني تجربه مي‌کند، در زير يک سقف و در هتل راديسون به سر مي‌برند، معلوم نيست با همان ترکيب دو بازي دوستانه با برزيل قدم به ميدان مسابقه با ايران خواهند گذاشت و يا با توجه به حضور تمامي بازيکنان سرشناس‌شان از جمله موزرسکي و ميخائلوف در اردوي تيم با ترکيب المپيک و يا ترکيب جديد گام به بازي مي‌گذارند.

در حالي که تا قبل از حضور در کالينينگراد، تلاش کادر فني و آناليزور تيم ملي در يکي دو روز گذشته آناليز بازي تک‌تک بازيکنان روسيه در ديدار دوستانه با برزيل و آشنايي هر چه بيشتر بازيکنان با خصوصيات و ويژگي‌هاي آنان بوده در محل برگزاري مسابقه با در نظر گرفتن احتمال بازي کردن بازيکنان غايب با برزيل آناليز آنها هم در دستور کار قرار گرفته است.

* ترکيب احتمالي ايران مقابل قهرمان المپيک لندن

ترکيب احتمالي تيم ايران در بازي اول با روسيه تقريباً معلوم است و فقط مي‌ماند حساب احتمالات و اينکه در آخرين لحظات ولاسکو با مشورت با سيچلو جابجايي‌هاي کوچکي در پست بازيکنان قدرتي دريافت کننده صورت دهد.

ولاسکو قبل از حضور در کالينين گراد تقريباً به ترکيب قطعي خود دست پيدا کرده است؛ آنچه که به طور قطعي مشخص است اينکه در پازل تاکتيکي او در شروع بازي سعيد معروف ، امير غفور به عنوان پاسور و قطر پاسور ، محمد موسوي ، آرمين تشکري در پست سرعتي ، فرهاد ظريف به عنوان ليبرو و فرهاد قائمي در پست 2 حضور قطعي دارند و در اين ميان حمزه زريني هم بخت زيادي دارد که به عنوان قطر ديگر قدرتي دريافت کننده در بازي حاضر شود.

نکته اميدوار کننده قبل از بازي دشوار با روسيه، روحيه و همبستگي بازيکنان هم پست است که حتي بازيکن باتجربه‌اي چون فرهاد ظريف را واداشته تا اعتراف کند هيچ گاه در طول عمر طولاني بازيگري‌اش در تيم ملي شاهد چنين اتفاق ميمون و بي‌مانندي نبوده است.

به لحاظ فني هم سرويس‌هاي پرشي موجي حربه اول تيم ايران براي از کارانداختن قدرت حريف در حمله روي تور است. بعد از آن هم مهار سرويس‌هاي سرکش حريف و رساندن سالم توپ‌ها به معروف و شکافتن دفاع پرقدرت حريفي که بهتر از هر تيمي در جهان در اجراي تکنيک سرويس و دفاع معروف است.

بدون ترديد همه موفقيت احتمالي ايران در دريافت‌ها نمود پيدا خواهد کرد و اگر بازيکنان ايران بتوانند بالاي 50 درصد دريافت‌هاي خود را خوب انجام دهند با بودن سعيد معروف و روي خلاقيت بي‌نظيرش در ساختن انواع و اقسام پاس‌ها از کوتاه و بريده و پاس‌هاي تيز کنار آنتن گرفته تا ضربات پايپ مي‌توان به شکنندگي دفاع بلند آسمان‌خراش‌هاي روس اميدوار بود.

* روس ها با ترکيب المپيک يا ترکيب ناشناخته

در اين ميان آنچه که خيلي براي بازيکنان ما بعد از دگرگوني در ترکيب تيم قهرمان المپيک اهميت پيدا کرده اين است که ورنکوف چه نفراتي را در بازي اول جلوي ما قرار خواهد داد.

در دو بازي با روسيه هم گرانگين با تجربه و هم کاپيتان جديد روس‌ها، سرگئي ماکاروف بازي کردند و از بوتکو استفاده نشده است. در پست قطر پاسور هم نيکولاي پاولکوف جانشين ماکسيم ميخائلوف شده بود. در پست سرعتي هم با بازي ندادن به ولکوف و موزرسکي، به آرتم اشچف و ولييچ بازي رسيد.

در پست ليبرو هم وربوف بازي کرد هم اومچف و در پست قدرتي دريافت کننده در غيبت تتلوخين بازنشسته و تاراس کتي کنار گذاشته از ليست 22 نفره سيوولچز و ديمتري ايلينک در ترکيب بودند.

اينکه آيا آندري ورنکوف با همين ترکيب مقابل ايران ظاهر خواهد شد يا بعد از آن دو شکست مقابل برزيل نفرات ديگري را جايگزين خواهد کرد، بايد تا فردا منتظر ماند. / فارس

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه