چرا باید با کاهو سکنجبین بخوریم؟!

زرین نامه: بسياري از ما بر اثر عادت و آموزش هايي كه نسل به نسل از مادران مان گرفتيم مي دانيم كه كاهو را بايد با سكنجبين بخوريم اما تعداد كمي از ما مي دانيم كه چرا بايد اين دو را در كنار هم بخوريم.

به گزارش زرین نامه؛ به اعتقاد درمانگران طب سنتي مصرف كاهو در كنار سكنجبين علاوه بر درمان خارش و ترك هاي پوستي به بهبود رنگ زرد ناشي از افزايش صفرا در بدن كمك مي كند.

افرادي كه ميزان صفراوي تجمع يافته در بدن شان زياد است و گرماي بدن شان بالاست با مصرف كاهو و سكنجبين مي توانند اين گرمي را كنترل كنند و صفراوي مازاد بدن را دفع مي كنند.

خوردن كاهو و سكنجبين مي تواند به مرور خشكي و عصبانيت فرد گرم مزاج را كاهش دهد و حتي بر حالات روحي او نيز اثر بگذارد./باشگاه خبرنگاران

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه