کامبیز دیرباز: دفاع مقدس همیشه دغدغه من بوده است
زرین نامه: «کامبیز دیرباز» که برای بازی در فیلم سینمایی «خاکستر و برف» 15 کیلو به وزن خود افزوده، گفت: همیشه دفاع مقدس دغدغه من بوده و دوست دارم سهم کوچکی در این کارها داشته باشم.
به گزارش زرین نامه به نقل از فارس، عصر امروز-16 بهمن ماه- نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «خاکستر و برف» با حضور روح الله سهرابی (کارگردان)، کامبیز دیرباز و قربان نجفی (بازیگران)، فرهاد گلی (تهیه کننده) ، نقی نعمتی (تدوین گر) و محمد رضا شهیدی فر (مجری) در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
در ابتدای این نشست روح الله سهرابی از سابقه کارهای خود ارائه داد و گفت: قبل از این کار فیلم سینمایی «محدود ابری» را در سه اپیزود ساختم که در فستیوالهای مختلف شرکت کرد، چند فیلم کوتاه ساختم و چند کتاب تالیف کردم.
وی در ادامه افزود: چیزی حدود یک سال مشغول تحقیق این کار بودیم و قرار بر این شد تا این فیلم برداشتی آزاد از زندگی داوود منصوری از نگاه مادرش باشد.
سهرابی ادامه داد: این فیلم با حمایت 75 درصدی انجمن سینمای دفاع مقدس و با حمایت آقای گلی ساخته شد و جا دارد برای حمایت از این نهاد کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم.
این کارگردان در ادامه در مورد اینکه چرا مستقیم به جنگ در این فیلم پرداخته نشده است، اظهار داشت: دلیل اصلی آن کار در برف بود که اگر قرار باشد مستقیم به جنگ اشاره شود باید حدود 150 میلیون تومان دیگر به هزینههای کار اضافه میشد و در وهله دوم نیز هدف اصلی ما نبود.
سهرابی تصریح کرد: تمام تلاشمان در ساخت این فیلم این بود که به کمک فرم و محتوا کاری کنیم که به شعور مخاطب توهین نشود. جا دارد از بهزاد عبدی به خاطر موسیقی زیبا و امیر آقایی کمال تشکر را داشته باشم.
سهرابی ادامه داد: کامبیز دیرباز در این فیلم 15 کیلو چاق شد تا بتواند این نقش را ایفا کند.
به گزارش فارس، دیرباز نیز در این نشست ادامه داد: برایم سخت نبود که 15 کیلو چاق شوم و برگشت به لاغری برایم سختتر است.
این بازیگر ادامه داد: سعی کردم در این کار بازی نکردن را تجربه کنم و سعی کنم تپق بزنم و از گریم سعید ملکان نیز خیلی راضی بود و تشکر میکنم.
وی ادامه داد: تشکر میکنم از کارگردان که به من اطمینان کرد و این نقش را به من سپرد، همیشه جنگ دغدغه من بوده است و دوست دارم سهم کوچکی در این کارها داشته باشم.
قربان نجفی نیز، اظهارداشت: خوب فیلمسازی یک کار گروهی است و همه باید دست به دست هم دهیم تا یک کار خوب شود، همدلی مهمترین عامل موفقیت یک گروه است و از سهرابی تشکر میکنم که به اطمینان کرد و من هم نقشهای خاکستری را دوست دارم و بین این نقش و سایر کارهای که تا کنون ایفا کردم تفاوت بسیاری وجود دارد.
سهرابی در ادامه در مورد نور فیلم گفت: رنگ و نور این فیلم 20 روز دیگر کار دارد و اتالوناژ کار 20 روز دیگر کار داشت.
این کارگردان در مورد ریتم کار نیز توضیح داد: سعی کردم در این فیلم به ریتم استاندارد سینمایی برسم اما چون قصه لاغری داشتیم کمی به نظر شما در مقاطعی کار از ریتم می افتد اما اگر موضوع لاغر نبود، کار از ریتم بهتری برخوردار بود.
وی در مورد لهجه کار نیز توضیح داد: قرار بود کار ما بیزمان و بیمکان باشد و تاکید ما بحث سینمای ملی است و نه قومیت.
سهرابی تشابه فیلم خود را با سایر آثار دفاع مقدسی رد کرد از آژانس شیشه ای به عنوان یکی از آثار شاخص دفاع مقدس یاد کرد.
سهرابی لوکیشن این کار را نیز در انزلی و لاهیجان نام برد و گفت: قصه ما در یک روز و نیم ابری میگذرد و یاس در آن وجود ندارد اما روابط آدمها کدر است.
در پایان نقی نعمتی نیز در مورد تدوین این کار توضیح داد: به خاطر دوستی با سهرابی تدوین کار را قبول کردم، من در سال چند فیلم مستند و کوتاه تدوین میکنم اما سخت چون خودم کارگردان هستم کار دوستم را برش بزنم.
وی ادامه داد: سعی کردم در تدوین بیطرف باشم و ریتم فیلم را حفظ کنم.
ارسال دیدگاه