کاهش 9 درجهای دما در گلستان
مدیر کل هواشناسی استان گلستان گفت: با ورود سامانه ناپایدار جوی از اواخر هفته جاری، گلستانیها شاهد کاهش 9 درجهای دما، توام با بارش باران خواهند بود.
به گزارش زرین نامه؛ سید محمدرضا رضوی اظهار کرد: از امروز شنبه، با نفوذ امواج بارشی، آسمان گلستان، تداوم افزایش پوشش ابری، رگبار و رعد و برق را تجربه خواهند بود.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش پیشیابی هواشناسی، از فردا یکشنبه بر شدت فعالیت این سامانه ناپایدار افزوده میشود و علاوه بر بارش، وزش شدید باد و مواج شدن دریا توام با کاهش دما در استان روی خواهد داد.
رضوی ادامه داد: پس از چند روز هوای گرم و آفتابی و دمای بالای 38 درجه، از امروز دمای هوای استان به طور نسبی و تدریجی بین هفت تا 9 درجه سانتیگراد کاهش خواهد یافت.
وی خاطرنشان کرد: این شرایط جوی تا روز چهارشنبه هفته آینده ادامه خواهد یافت و سپس از فراز استان عبور و دوباره این استان شمالی آسمانی صاف، توام با افزایش دما را تجربه خواهند کرد.
*تداوم تغییرات جوی در گلستان تا روزچهارشنبه هفته جاری
وی با اشاره به طوفانی شدن دریا و وزش باد تصریح کرد: در این فصل ارسال و با توجه به حضور مسافران دیگر نقاط کشور در استان، انتظار میرود با توجه به شرایط جوی در روزهای پیشرو از شنا کردن در دریا شدیدا خودداری شود.
عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان خاطرنشان کرد: با توجه به وزش باد با سرعتی بیش از 50 کیلومتر بر ساعت در دریای خزر و برخاستن امواج چند متری، توجه به اقدامات ایمنی توسط شیلات استان در زمینه صید و صیادی و دریانوردی توصیه میشود.
رضوی ادامه داد: امروز هوای گلستان ابری است و طبق پیشبینیها علاوه بارش پراکنده باران در مناطق مرتفع، دمای استان نیز به تدریج کاهش خواهد یافت.
وی با اشاره به گرمای هوای چند روز گذشته در استان یادآور شد: این افزایش دما طبیعی و نسبت به سال گذشته شرایط بهتری را دارا است و البته پیشبینی هم میشد که تابستان گرمی داشته باشیم.
رضوی متذکر شد: با توجه به بارشهای مناسب بهاری امسال، به لطف خدا در تابستان پیش رو دچار تنش گرمایی و خشکسالی نخواهیم بود.
این مسؤول خاطرنشان کرد: با وجود این بارشهای خوب و پربار بهاری، نباید از یاد برد که گلستان شرایط مناسبی برای حرکت به سمت خشکسالی و کویری شدن را داراست.
مدیر کل هواشناسی استان گلستان یادآور شد: تجربه تلخ خشکسالی در سال گذشته نشان داد که استان تا چه حد در عرصه منابع آبی آسیبپذیر است.
*تامین منابع آبی در گلستان نیازمند توجه جدی است
رضوی تصریح کرد: گلستان بیش از هر چیز در شرایط کنونی نیازمند طراحی برنامهای بومی برای تامین آب است و نباید شرایط مناسب جوی کنونی، مسؤولان استان را از پیگیری این موضوع بازدارد.
وی با اشاره به حضور هواشناسی استان در دوره آموزش ستادی مدیریت بحران در رامسر مازندران اذعان کرد: این مهم با توجه به درخواست این اداره کل و همکاری مدیریت بحران استان و کشور محقق شد.
رضوی یادآور شد: با توجه به تجربه دورههای گذشته، انتظار میرود این دوره نیز بتواند همچون دورههای پیشین نقش اساسی در هماهنگی و آشنایی با اصول برنامهریزی در مدیریت بحران داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر مهمترین موضوع در چهار چرخه مدیریت بحران، بحث هماهنگی و تعامل در این عرصه است که این دوره میتواند بر این تعامل ارزشمند تاثیرگذار باشد.
هوای استان گلستان در حال حاضر نیمه ابری همراه با افزایش و دمای هوا نیز بین 22 تا 33 درجه سانتیگراد توام با 56 درصد رطوبت است./فارس
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه