آموزش دسر ترکمنی به زبان ترکمنی!

زرین نامه: در این صفحه می خواهیم شما را با طریقه پخت یک دسر ترکمنی به زبان ترکمنی و ترجمه فارسی آن آشنا سازیم.

ساحل گمیشانینگ آیدماگنا گورا:کیک چای بشرما گا گرگلی مواد:

1)اوچ دانا یمرغا

2)بیر لیوان یارم پیسگ

3)بیر لیوان سوق یاخ

4)ایکی ناهار ایلیان قالام دولی کاکاوینگ پودری

5)بیر لیوان قارا وا ساویق چای

6)بیر قالام یارم بگینگ پودر

7)اوچ لیوان اون

باشیندا یمرغالاری قاوی چال مالی اوندان سونگرا پیسگی قارمالی یمرغا بیلان پسگی قاوی قاراندان سونگرا یاخی شی مواد دا قوش مالی و برما قارمالی ،اوندان سونگرا یارتی لیوان چایی موادمیزا قویب بیر سوساق موادمیزدان کنار دا قویمالی، اداما دا قالان چایی مواد دا قویب و اون وا بگینگ پودری باشغا موادمیز بیلان قاوی قارمالی، اوندان سونگرا مواد میزی بیر دیسا قویب و فرا سالمالی، بشندان سونگرا کنارا قویان موادمیزی کیک ینگ اوسنا قویمالی کیک ینگ اوسنا آوادان لیگ اوچین کنجی ،هوزینگ منگزی و خلال بادام قویب بیلیاگ .

ترجمه به فارسی:

آموزش کیک چای

مواد لازم :1)3عدد تخم مرغ

2)1/5 لیوان شکر

3)ا لیوان روغن مایع

4)2قاشق غذاخوری پودر کاکائو

5)ا لیوان چای سرد و سیاه

6)1/5قاشق غذا خوری بگینگ پودر

7)3لیوان آرد

تخم مرغ ها را هم می زنیم سپس شکر را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم بعد ازآن پودر کاکائو و روغن را به مواد افزوده و نصف لیوان چای داخل مواد می ریزیم و یک ملاقه از مواد را کنار می گذاریم سپس باقیمانده ی چای را داخل مواد ریخته و هم زنیم بعد از آن آرد و بگینگ پودر را به مواد اضافه کرده و مواد را خوب هم می زنیم سپس مواد را داخل دیس ریخته و توی فر می گذاریم و بعد از پختن موادی را که کنار گذاشتیم روی کیک می ریزیم برای تزئین روی کیک می توانیم از کنجد ،مغزگردو وخلال بادام و...استفاده کنیم .

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه