شناسایی ۷۰۰ بازی بومی و محلی در کشور/ فراهمسازی زیرساختهای ورزشی در ۳۱۰ مرکز دهستان
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی گفت: بیش از ۷۰۰ نوع بازی بومی و محلی در کشور داریم که در قالب ۲ هزار و۴۰۰ شکل در کشور برگزار میشود.
به گزارش زرین نامه؛ غلامرضا جعفری در گفتوگو با تسنیم اظهار داشت: ما بالغ بر 700 نوع بازی بومی و محلی در کشور داریم که در قالب 2 هزار و 400 شکل در کشور رواج و برگزار میشود.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی ادامه داد: درصدد هستیم با ماهیت آموزشی بازیها شرایطی را رقم بزینم که منویات مقام معظم رهبری جامهعمل بپوشانیم و بتوانیم با کارکرد و تبیین بازیهای بومی و محلی را در عرصه بینالمللی مطرح کنیم.
جعفری یادآور شد: در این راستا اگر توفیق شود در بازیهای بومی و محلی یونسکو شرکت خواهیم کرد تا بار فرهنگی ورزشی حاکم در بازیهای بومی و محلی را به بهترین شکل در عرصه بینالملل معرفی کنیم.
وی بیان داشت: بازیهای بومی و محلی یک ویژگی خاص و منحصربه فرد است، در سراسر دنیا تشکیلاتی مشابه تشکیلات ما وجود ندارد و با استفاده از تجارت برای بهبود و تسریع شرایط اجرایی پرتلاش عمل میکنیم.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی یادآور شد: خیلی از ورزشها و رشتههای کلاسیک با تعامل با فدارسیون مشکلاتشان را حل میشود و در بحث بازیهای بومی و محلی نیاز به یک حمایت خاص داریم.
جعفری تاکید کرد: نقطه عطفی در تاریخ بودجه ورزشی کشور با تصویب 0.27 درصد بر مالیات ارزش افزوده به ورزش رقم خورد و شرایطی را ایجاد کرده که منجربه پویایی و بالندگی ورزش به ویژه ورزش روستایی میشود.
وی افزود: مقرر شده در 310 مرکز دهستان زیرساخت ورزشی را تدارک ببینیم و این مهم جلب مشارت همگانی در محیط روستایی را تسریع میبخشد ولی قطعا فعالیتها ما نیاز به یک انسجام دارد.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی با بیان اینکه بیش از 63 هزار روستا در کشور داریم که در آن بیش از 20 میلیون نفر در آن زندگی میکنند، یادآور شد: با توجه نقش مهم این روستاها در فرآیند تولید و تاثیرگذاری این روستاها در دیگر حوزههای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی این روستاها نیاز به یک حمایت خاص دارند که امید داریم عنایت خاصی از سوی مسئولان مجلس شورای اسلامی اتفاق بیفتد و به روند خدماترسانی به روستاها به ویژه بانوان روستایی تسهیل شود.
جعفری به افزایش اعتبارات اشاره کرد و گفت: یک افزیش 100 درصدی نسبت به سال قبل در حوزه اعتبارات داریم سال گذشته یک میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبارات ما بود و امسال این میزان به 3 میلیارد تومان رسیده و امید داریم با تخصیص 100 درصدی این اعتبار پویایی لازم را در روستاها رقم بزنیم.
وی گفت: امید داریم از محل 0.27 درصد بر ارزش افزوده که برای ورزش در نظر گرفته شده بتوانیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم، برخی فعالیتهای ما با راهاندازی خانه ورزش روستایی با هدف مبارزه با معضلات اجتماعی از جمله مواد مخدر دنبال میشود.
رئیس فدراسیون ورزشهای روستایی و بازیهای بومی محلی با بیان اینکه جشنوارههای متفاوت روستایی را برنامهریزی کردیم که نیاز به تامین اعتبار دارد، خاطرنشان کرد: جشنواره برداشت پسته با هدف ثبت ملی برادشت این محصول در رفسنجان برنامه ریزی شده است. هر استان نیز با تامین اعتبار متولی برگزاری جشنوارههای خاصی است.
وی افزود: با تعاملی که با فدارسیونهای ورزشی داشتیم زمینه شناخت نخبههای ورزشی را برنامهریزی کردیم که مشروط به تامین نیروهای کارشناس و متخصص است. یکی از برنامههای ما با هدف پویایی ورزش در منطقه روستایی و ترویج غرور ملی، شناسایی نخبگان علمی با مشارکت دیگر فدارسیونها است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه