مِعیارهای حِماقت سیاسی از دیدگاه مَقام معظّم رهبری

از آفات ورود بدون توانمندی به عرصه سیاست، گرفتار شدن به بیماری لاعلاج "حِماقت سیاسی" است. سَندرومی خاص که در آت، بیمار، زود باوَر، ساده اَندیش، سطحی نِگر، آماده فَریب خوردن و در نهایت به بازیچه دَست (دوست و دشمن) تبدیل می‌شود. 

به گزارش زرین نامه، محمد دیلم کتولی کارشناس سیاسی و فعال رسانه‌ای استان گلستان در یادداشتی نوشت: بدون تردید، عرصه سیاست یک عرصه نخبگانی است و ورود به آن علاوه بر تخصّص، (طی کردن دوره های تحصیلی سیاسی و رشته های مرتبط با آن) شاخصه های دیگری نظیر دارا بودن وِجهه اجتماعی، بلوغ فکری، درایت و فهم مسائل (پیش و بیش از مردم عادی) زیرکی و تیزبینی، آگاهی و شناخت محیط پیرامونی (شخصی و اجتماعی) و از این قبیل را می طَلبد. 

وُرود بدون این توانمندی ها و ابزارها به این عرصه خطرناک، جز فنا و نابودی (خود و دیگران) دستاوردی نخواهد داشت. 

یکی از آفات ورود بدون توانمندی به عرصه سیاست، گرفتار شدن به بیماری لاعلاج "حِماقت سیاسی" است. 

در این "سَندروم خاص " بیمار، زود باوَر، ساده اَندیش، سطحی نِگر، آماده فَریب خوردن و در نهایت به بازیچه دَست (دوست و دشمن) تبدیل می‌شود. 

یکی از آفات سِفاهت سیاسی، بر حق دانستن خود و هَمراهان و باطل شماردن سایرین (بویژه مُخالفین) است. 

خداوند در آیات قرآنی بیان می کند که مخالفانِ پیامبران همواره خود را عاقل و پیامبران را سَفیه می دانستند. در دوره پیامبر (ص) مشرکان و کافران، مومنان اندکی که پیرامون پیامبر (ص) جمع شده بودند را سفیه می دانستند و آنان را بی خردانی می شمردند که به جای مسیر عقل و عقلانیت و اصلاحات مسیر باطلی را در پیش گرفته اند. (بقره، آیه ۱۳). در حالی که سفیه و بی خرد واقعی خود ایشان بودند که از راه حق و عقلانی دور شده و گرایش به خرافات و اوهام پیدا کرده بودند. (بقره، آیه ۱۳۰)

تقابل عَقل و جَهل در عَرصه سیاسی بیش از سایر عَرصه ها مَشهود می شود. 

سِفاهت و بی‌خردی سیاسی یَعنی اینکه سیاستمدار قُدرت و توانمندی های خود را نادیده گرفته و مَرعوب هیبت ظاهری دُشمن شود. 

نَهی ترس از دُشمن و اتّکال و اتّکا به قدرت لایزال الهی و به دُنبال آن خودباوری و تِکیه به قُدرت بی پایان مَردم مُسلمان و اِنقلابی از توصیه های خداوند مُتعال در قُرآن کریم، سیره پیامبر اَعظم (ص) و مَشی جاوید ائمه معصومین (ع) به ویژه اِمام علی (ع) بوده است. 

اِمام راحل عظیم الشّان (ره) سَمبل و نَماد این سیره در عَصر حاضر است. این مَرد الهی در بیان و عَمل ثابت نمود که "هیبت دُشمنان اسلام پوشالی است". 

مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای (حفظه الله) بر اَساس همین سیره بر این اصل تاکید دارند که :" مسئله همان مسئله‌ی جاهلیتِ دوران نخستین است. امروز هم آن کسانی که با پیغمبر درمی‌افتند و نام و یاد آن بزرگوار را مورد اهانت قرار می‌دهند، با پیام توحید او و با پیام عدل او و با پیام آزادگی‌ای که او برای انسان‌ها آورد، دشمن و مخالفند. همه‌ی کسانی که با ظلم، با فریب، با زورگویی، با تحقیر انسان‌ها و با به بردگی کشاندن انسان‌ها برای خود قدرت و ثروت فراهم کرده‌اند، با این پیام دشمنند؛ با پیام توحید مخالفند؛ پیام توحیدی که مردم را به عبودیت خدای واحد فرا می‌خواند؛ هرکس بنده‌ی خدای واحد شد، بنده‌ی خداوندان ثروت و مِکنت و زور نخواهد شد. "

مُخالفین این نِگاه سیاسی در حقیقت "اَحمق های سیاسی درجه ۲ " هستند. دوستان و اَربابان این‌ها یعنی "اَحمق های سیاسی درجه ۱ " قُدرت های پوشالی هستند که می اندیشند با اِرعاب و ترساندن می توانند اِسلام و اِنقلاب اسلامی را از عرصه سیاسی جهان خارج نموده و بر همه جهان سیطره یابند.

مَقام معظّم رهبری در تعریف این "اَحمق های سیاسی درجه ۱" می فرمایند : " بعضی از دولتمردان آمریکا وانمود می‌کنند دیوانه‌اند؛ بنده البتّه این را قبول ندارم، امّا حقیقتاً احمق‌های درجه‌ی یک هستند . "

ایشان دلیل این حماقت را چنین عُنوان می کنند : "پس از انقلاب نیز آن‌ها با تحریم جمهوری اسلامی تصوّر می‌کردند کار نظام در کمتر از شش ماه تمام خواهد شد در حالی‌ که انقلاب اکنون به چهل‌ سالگی رسیده است."

 معظّم له دلیل حِماقت سیاسی رهبران سیاسی دُنیای استکبار را مُحاسبات غلط از توان و قُدرت اِسلام و انقلاب اسلامی دانسته و فرمودند: " با وجود آن‌که عده‌ای غربزده و آمریکازده، پُزِ قدرت محاسباتی و آینده‌نگری آمریکایی‌ها را می‌دهند امّا آمریکا همچنان دچار ضعف محاسباتی است."

ایشان با اشاره به سخنان سال گذشته‌ی یک دولتمرد آمریکایی در جمع اوباشِ تروریست و وعده او به آن‌ها که "جشن سال 2019  میلادی را در تهران خواهیم گرفت"، خاطرنشان کردند: " توانایی محاسباتی دشمنان ایران در همین حد است، همان‌طور که آن زمان صدام امیدوار بود یک هفته‌ای به تهران برسد و منافقین مزدور نیز خیال می‌کردند در حمله مرصاد سه‌روزه از کرمانشاه به تهران خواهند رسید."

در اِدامه این جریان سیاسی خارجی "اَحمق های سیاسی درجه ۲ " هستند که بنابر فرمایش مقام معظّم رهبری : "عده‌ای غربزده و آمریکازده، پُزِ قدرت محاسباتی و آینده‌نگری آمریکایی‌ها را می‌دهند امّا آمریکا همچنان دچار ضَعف محاسباتی است."

متاسفانه اسلام و انقلاب اسلامی از آغازین روزهای صَدر اسلام با این پدیده مواجه بوده است. مُرعوبین از قُدرت پوشالی قُدرتمندان و مُستکبران، گاهی پیامبر اعظم (ص) را بدلیل مُقاومت و اتّکال و اتّکا به خداوند متعال سرزنش می کردند و گاهی امیرالمؤمنین (ع) را به دلیل کِنار نیامدن با ناکثین و مارقین و قاسطین ملامت می کردند و زمانی اِمام حسن مُجتبی (ع)را تا مرز کشیده شدن سَجّاده از زیر پایَش تنها گُذاشتند و هَمین جماعت دُنیا طلب سیّد الشّهدا (ع) را در روز خونین عاشورا به مَسلخ بُردند. 

در دوران با شکوه انقلاب اسلامی نیز این جماعت بُزدل اِمام راحل عظیم الشّان (ره) را به دلیل مقاومت در برابر اِستکبار جهانی و کِنار نیامدن با آمریکای جهانخوار مذمّت می نمودند و اَکنون نیز توجیه گر حیله های استکبار و ملامت کننده جبهه انقلاب اسلامی و مشخصاً رهبر معظم انقلاب اسلامی هستند.

اَمّا معظّم له ریشه این تقابل را چنین ترسیم می کنند : "این عصبانیت همچنان ادامه دارد، اما مسئله اصلی و ریشه تقابل آمریکا و ملت ایران، تقابل تاریخی و ذاتی حق و باطل است، چرا که استکبار و استعمار از خون ملت‌ها تغذیه می‌کنند و انقلاب اسلامی در مقابل این ظلم آشکار ایستاده و برای بیدار کردن ملت‌ها نیز تلاش کرده است."

به لُطف رهبری داهیانه ایشان و مقاومت جانانه مَردُم انقلابی و بصیر شاهد اتّفاقات خوبی در صَحنه سیاسی جهان هستیم. 

رهبر انقلاب اسلامی، شنیده شدن فریاد «مرگ بر آمریکا» در کشورهای متعدّد را بی‌سابقه و نشانه‌ای از موفقیت ایران اِسلامی دانسته و فرمودند: "استکبار تلاش می‌کند ملت‌ها را با «ایران‌هراسی»، «اسلام ‌هراسی» یا «شیعه‌هراسی» گمراه کند، امّا ملت‌ها ذاتاً با ایران اسلامی دشمنی ندارند و هر جا حقیقت روشن بشود، از آن حمایت می کنند."

ایشان ضمن خُنثی سازی عملیات روانی دُشمن در این زمینه تاکید دارند:" در طرف مقابل، مردم‌سالاری دینی و حرکت به‌سمت تمدن اسلامی با استفاده از امکانات و ابزارهای روز دنیا ادامه دارد و این واقعیت برای مستکبران رُعب‌آور است". 

در سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش آموز و اِمام شهیدان بر آرمانهای آن" راحل عظیم الشّان "تاکید نموده و بَقای عظمت اِسلام و اِقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت نموده و برای دَوام عُمر شریف و توفیقات مقام معظم رهبری دُعا می کنیم. 

به"اَحمق های سیاسی درجه یک" و ادامه آن مَسیر منحط یَعنی"اَحمق های سیاسی درجه دو" تاکید می کنیم : "ملّتی که اُلگوی آن نوجوان شهید محمّد حسین فهمیده است، تا پای جان پای آرمان های انقلاب اسلامی خواهد ماند و تسلیم اِستکبار و اَیادی داخلی آن نخواهد شُد."

 

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه