
دولت سیزدهم باانتخاب وزیران در دولت چهاردهم به دالان خروجی از مدیرت اجرایی کشور نزدیک میشود. دالانی که یقینا با غربال دولت چهاردهم اکثریت مدیرانش تغییر خواهند کرد. چرا که اولا حق دولت کنونی است که مدیران ارشدش باسیاستهای همسو باشند دوما جمهوری اسلامی درسیر تاریخی خود در حوزه مدیرتی با نوعی نزول مواجه بوده. اگر روزگاری ضد انقلاب مدیران کشور را ترور میکرد به این دلیل بود که مدیران، اولاانقلابی بودند به عبارتی تعهد ایدئولوژیک و سوادش را داشتند دوما درحوزه مدیریتی خود تراز انقلاب بودند و نیرو پرورش میدادند وتلاش میکردند سیستم به جلو حرکت کند نه اینکه سیستم را معطل خود کنند و از سیستم برای خویش هزینه زایی کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه به نقل از کاوش نیوز-حسین پایین محلی نوشت؛ یکی از دلایل شکست جریان اصولگرایی در انتخابات کنونی گماشتن چنین مدیرانی با چنین کار نامه ای بود.
افرادی که نه رزومه تشکیلاتی داشتند، نه عقبه ایدئولوژیک ونه تخصص ونه تجربه! چنین افرادی باوجود چنین کارنامه عملکردی بامعجون ارتباطات لسانی در مرکز تصمیم گیری استان به طرفه العینی بر صندلی مدیریتی می نشستند به خصوص اگر در مثلث علی آباد، آزادشهر و بندر گز قرار میگرفتند و به قول همکار پیشکسوت عرصه رسانه استان آقای خادملو تبدیل به باند بین الممدین شد که درآن حتی بسیاری از نیروهای تراز بالای جریان اصولگرایی به جرم همشهری نبودن با آقایان حذف شدند و وا اسفا که ارگانهای نظارتی نیز به صرف اینکه این افراد دارای سابقه کیفری نبودند یا پرونده سفیدی داشتند تایید کردند تا اینان باعملکرد فاجعه بار خود هم دولت رئیسی را زیر سوال ببرند وهم تراز نظام را در ترازوی مردم ناچیز کنند و دکتر حجت الاسلام طاهری که خود از عاملین وضعیت موجود بود رویکرد ابهام درپیش گرفت.
اکنون فرصتی است تا دولتی که با شعار وفاق ملی با برکناری این مدیران نالایق زمینه را برای افراد در تراز مدیریتی مد نظر قرار دهد اگر چه دولت وفاق ملی نیز با رای شکننده توانسته زمام اجرایی کشور را به دست بیارد لذا با توجه به شعار دولت وفاق ملی باید از نیروهای شایسته و نخبه دولت قبل نیز در سطوح استانی وکشوری استفاده کند.
بااین تفاسیر باتوجه به تغییر استانداران جریان انتصابات باید با عبرت از فرایند انتخاب مدیر ارشد استان و حواشی آن در دولت رئیسی وروحانی (انتصابات لویی چهاردهم حسن صادقلو در استان و ردیف شدن مدیران شرق استان (تشکیل سی لو) و دکتر زنگانه در دولت رییسی و ردیف شدن مدیران علی آبادی و دوضلع دیگر آزادشهر وبندرگز)زمینه امید در استان را مهیا کند واز سویی با اشراف بر فضای تبلیغاتی و رسانه ای و آگاهی از پمپاژهای اخبار جعلی و تحلیلهای آبکی برخی لمپنهای سیاسی که تصور میکنند با قلم به دست گرفتن، تحلیلگر سیاسی اند ویا با تخریب برخی چهره های محل وثوق و معتدل در جریانات سیاسی اصلاحات میتوانند گزینه های تندرو مدنظر خود را _که از آنان خط وربط میگیرند_برسرزبانها بیاندازند شناسایی وبا این دلقکهای سیاسی برابر قانون برخورد شود.
همگان براین جمله پوپر متفق اند که جامعه دشمنانی دارد لذا ما باید داهیانه با تصمیم درست در انتخاب مدیران ارشد استان و برخورد با شارلاتانهای عرصه رسانه که تلاش دارند از آب گل آلود برای خود ماهی بگیرند و الحمدالله در استان به عنوان پیمانکار رسانه ای شناخته شدند را مانع شود.والسلام
ارسال دیدگاه