آداب و اصول چای خوردن

زرین نامه: يافته هاي جديد دانشمندان نشان مي دهد نوشيدن چاي بدون قند و مواد شيريني باعث آرامش اعصاب و از بين رفتن تنش هاي عصبي و روحي در طول روز مي شود.

به گزارش زرین نامه؛ اگر شما هم از دسته افرادي هستيد كه عادت داريد همراه با چاي خود شكلات، قند يا مواد شيريني مصرف كنيد هرچه زودتر اين عادت نادرست خود را ترك كنيد زيرا مواد شيريني و قندي همراه با چاي باعث ايجاد بي حالي، خستگي و كسالت در شما مي شوند.

بررسي ها نشان مي دهند، خوردن چاي با مغزها و حتي ميوه هاي شيرين براي سلامتي بدن بسيار مفيد است.

تحقيقات دانشمندان نشان مي دهد قند موجود در مواد قندي و شيريني جات وقتي با آب داغ تماس پيدا مي كند باعث افزايش كالري در آن مي شود و عوارض آن چندين برابر مي شود.

پزشكان همچنين توصيه مي كنند مصرف چاي داغ براي سلامتي بسيار مضر است و حتما نوشيدني هنگام مصرف بايد درجه حرارت ملايمي داشته باشد و چاي بيش از حد داغ يا سرد عوارض بسياري براي بدن نيز دارد./افکار

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه