برای نگهداری معتادان پرخطر در گلستان با مشکل مواجه هستیم
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: هماکنون در استان برای نگهداری معتادان پرخطر با مشکل مواجه هستیم.
به گزارش زرین نامه به نقل از روابط عمومی دادگستری استان گلستان، احمد فاضلیان با انتقاد از روند کند اجرای آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان اظهار کرد: تا زمانی که آیین نامه مراقبت بعد از خروج که آبان سال گذشته از سوی رئیس قوه قضاییه ابلاغ شد، اجرایی نشود، چرخه درمان معتادین ناقص میماند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در خوش بینانهترین حالت 70 درصد معتادین پس از ترک اعتیاد، دوباره به مواد مخدر آلوده میشوند، تصریح کرد: هم اکنون برای معتادانی که در کمپها و کلینیکهای خصوصی اقدام به ترک اعتیاد میکنند برنامه مشخصی وجود ندارد که همین امر سبب ناقص ماندن چرخه درمان معتادین شده است.
رئیس کل دادگستری گلستان خاطرنشان کرد: آنچه در ترک اعتیاد افراد بسیار مهم است انجام مراقبتهای بعد از خروج در قالب ساختاری است که در آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان آمده است اما با گذشت نزدیک به یکسال از تصویب و ابلاغ این آیین نامه از سوی رئیس قوه قضاییه، هنوز دستگاههای متولی، ساختارها و تشکیلات دیده شده در این آیین نامه را ایجاد نکردهاند.
فاضلیان اختصاص اعتبار برای درمان معتادان دارای مشکل مالی، حل مشکل اشتغال معتادان درمان شده و ایجاد ساختارها و تشکیلات دیده شده در آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادین را از راهکارهای مهم برای جلوگیری از بازگشت دوباره این افراد به سمت اعتیاد عنوان کرد.
*استانداری، بودجه مورد نیاز اردوگاههای ترک اعتیاد اجباری را اختصاص دهد
رئیس کل دادگستری گلستان با بیان اینکه هم اکنون در استان برای نگهداری معتادان پرخطر با مشکل مواجه هستیم، گفت: دست کم سه اردوگاه ترک اعتیاد اجباری در استان باید ایجاد شود که نیاز است دستگاههای ذیربط مانند استانداری، بودجه مورد نیاز به این بخش را که امروز به دغدغه اصلی خانوادههای ما تبدیل شده است، اختصاص دهند.
فاضلیان افزود: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، تفاهمنامههایی با بهزیستی، آموزش و پرورش و اداره کل زندانهای استان به منظور استفاده از ظرفیتهای موجود برای پیشگیری از اعتیاد و درمان معتادان، امضا کرده است.
*مبارزه جدی و سختگیرانه دستگاه قضا با توزیعکنندگان و فروشندگان مواد مخدر
رئیس کل دادگستری گلستان به مبارزه جدی و سختگیرانه دستگاه قضا با توزیعکنندگان و فروشندگان مواد مخدر اشاره کرد و گفت: خوشبختانه قضات ما در این بخش احکام سنگینی صادر میکنند و به هیچ عنوان جایی برای مسامحه و گذشت با قاچاقچیان وجود ندارد.
فاضلیان با بیان اینکه فقط سه ورودی استان کنترل میشود، افزود: این کنترلها در حالی است که استان 14 مبادی ورودی و خروجی دارد که نیازمند کنترل و نظارت به منظور جلوگیری از ورود مواد مخدر است.
آییننامه مراقبت بعد از خروج معتادان در هشت ماده و 6 تبصره در تاریخ 11 آبان 1392 به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.
ارسال دیدگاه