لیست نهایی اصلاح طلبان گلستان بسته شده / تشکیل شورای راهبردی شهرستانها صوری است + اسامی کاندیداها

شنیده ها حکایت از آن دارد که فارغ از غوغاها و سوت و کف های جمعیت در همایش ها و نشست های گوناگون این روزها در گلستان ؛ چند نفر در صدر نشسته در پشت درهای بسته لیست نهایی را برای کل استان بسته اند .

به گزارش زرین نامه به نقل از گلستان ما؛ در سپهر سیاست ایران هر وقت به انتخابات نزدیک می شویم شکل گیری و تحرکات گروههای مختلف سیاسی نمایان تر می شود و طی سالهای گذشته دو گروه عمده و فعال عرصه سیاسی کشور یعنی اصولگرایان و اصلاح طلبان تشکیلات مخصوص به خود را برای انتخابات مجلس شورای اسلامی ، ریاست جمهوری و خبرگان رهبری راه اندازی و فعال نموده اند.

دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری بریا همه گروه های سیاسی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است . از طرفی دولت تدبیر و امید که با حمایت اصلاح طلبان و برخی اعتدالیون توانسته قدرت را به دست بگیرد و طبعا به دنبال قبضه قدرت با در اختیار گرفتن مجلس نیز هست و می خواهد با داشتن مجلسی یک دست و همسو، اهدافش را راحت تر و بدون دردسر پیاده کند.

البته شاید در این میان همراهی ظاهری بسیاری از اصلاح طلبان با دولت تدبیر امید ، صرفا برای عبور از شرایط گذار برای رسیدن به وضع مطلوب باشد که بارها بصورت آشکار و پنهان از دولت اعتدال به عنوان رحم اجاره ای اصلاح طلبان یاد گردید .

علی ایحال ؛ مساله یکپارچه سازی قدرت با تحت فشار قرار دادن شورای نگهبان برای تایید افرادی که هر کدام ممکن است به نحوی مشکلاتی در تایید صلاحیت شان وجود داشته باشد گام اول از پروژه ایست که توسط رئیس جمهور کلید خورد و توسط اربابان جراید زنجیره ای و برخی افراطیون و ورشکستگان سیاسی دنبال می شود .

از طرف دیگر در بزنگاه توافق هسته ای و معادلات چند وجهی منطقه و جولان افراطی گری در قالب داعش وجود یک مجلس قوی و کارآمد می تواند برگ برنده جمهوری اسلامی باشد و از این منظر نیز این انتخابات حساس می باشد .

از این رو تاکنون این دو گروه عمده صحنه گردان سیاست کشور در استان گلستان نیز تشکیلاتی را راه اندازی کرده اند . در این بین اصولگرایان تنها به راه اندازی شورای راهبردی اصولگرایان اکتفا کرده اند و برخی از گزینه های این جبهه به صورت جزیره ای به دنبال آرای مردم هستند .

گمانه زنی ها نشان می دهد که جبهه متحد اصولگرایان نیز نتوانسته تاکنون پیوند محکمی بین گروهها و شخصیتهای مختلف اصولگرا ایجاد کند و بدنه جوانان اصولگرا از این وضع ناراضی بوده و احتمال دارد مطابق برخی شنیده ها تا روزهای آینده ، شورای جوانان اصولگرای گلستان بر مبنای تفکرات اصولگرایی شکل بگیرد تا به دنبال نقش آفرینی در مناسبات سیاسی و اجتماعی و فعالیت برای کاندیداهای اصلح و قوی باشد .

اما در آن طرف اصلاح طلبان گلستان به سیاق بزرگان و لیدرهای متبوع خود که داعیه دموکراسی و تحزب دارند با جمع کردن مجموعه های 30 تا 40 نفره در تشکیلات مختلفی چون مردمسالاری ، ندای ایرانیان ، وفاق ، همبستگی ، شورای مشورتی ، کارگزاران سازندگی ، اراده ملت ، اتحاد ملت و ... سعی کرده اند حضور خود را اعلام کنند .

سایه سنگین لیست بسته شده بر بازی بنام دموکراسی در گلستان !

یکی از اهداف عمده اصلاح طلبان تشکیل و راه اندازی مجامع مشورتی اصلاح طلبان در سطح استانی و به تبع آن در شهرستانهای مختلف استان است که تاکنون شهرهایی چون گرگان و گنبد اعضای خود را شناختند و بقیه شهرها نیز در ادامه به این کاروان خواهند پیوست .

اما در این رابطه چند نکته حائز اهمیت وجود دارد :

1. اصلاح طلبان هیچ وقت با بدنه مردمی ارتباط مناسبی نداشته و همواره همین جمع های چندین نفره تحت عناوین و شقوق مختلفی از نخبگی بوده اند که در میان آنها تعداد اندکی به عنوان محور اصلی ، مغز متفکر و تصمیم گیر نهایی قرار داشته اند که دیگران را به همراهی و تبعیت از خود فرا می خوانند و در نهایت هم قدرت و منافع حاصل از آن را نیز بین خود توزیع می کنند .

2. اصلاح طلبان فقط ادای رعایت دموکراسی و تحزّب و تقید به شعارهای آزادی بیان ، آزادی اندیشه و زنده باد مخالف من و ... را در می آورند اما در عمل می بینیم که تحمل کوچکترین نقد را ندارند که سوابق و مصادیق آن مثنوی هفتاد من کاغذ است و برخورد ناجوانمردانه با الهه راستگو عضو اصلاح طلب شورای شهر تهران وقتی که به محسن هاشمی رای نداد و برخورد بدتر با صادق خرازی رئیس مستعفی تشکیلات ندای ایرانیان تنها دو مورد از اداعاهای واهی این افراد است که همواره مردم نردبان ترقی آنها بوده اند ، از نمونه های اخیر آن است .

3. در سایه این ژست های دموکراتیک و رعایت ظاهری قواعد بازی سیاسی در میان اصلاح طلبان ، شنیده های موثقی حکایت از آن دارد که فارغ از غوغاها و سوت و کف های جمعیت در همایش ها و نشست های گوناگون این روزها در گلستان ؛ چند نفر در صدر نشسته در پشت درهای بسته لیست نهایی را برای کل استان بسته اند .

4. مهندسی کردن انتخابات و تعیین لیست نهایی ، مسائلی است که انتخابات شورای مشورتی اصلاح طلبان استان و انتخاباتهای شوراهای شهرستانی و رای گیری برای انتخاب اعضای این شوراها علیرغم اینکه چگونگی انجام آن خود محل حرف و بحث بسیار است ولی امروز صرفا به عنوان پوسته صوری و قالب ظاهری تحرکات و تصمیمات عمیق و دقیق اتاق فکر اصلی محسوب می شود و در یک کلام ، گویا تمام این هیاهوها برای هیچ است .

فریب و بازی با افکار عمومی با وجود لیست بسته شده !

بر اساس پاره ای اظهارات جسته و گریخته از برخی افراد مطلع از پشت پرده های سپهر سیاست در اردوگاه اصلاح طلبان گلستان ، از برخی افراد به عنوان گزینه های نهایی و از مجموع آنها به عنوان لیست قطعی اصلاح طلبان گلستان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی در 7 اسفند ماه نام برده می شود .

لیستی که در آن نامزدهای نهایی اصلاح طلبان در حوزه های انتخابیه سطح استان از آنان نام برده شده است و تا حدود زیادی قطعی است به این شرح است : در بندرترکمن و کردکوی قورلی زاده و یوسفعلی رستمانی ، در گرگان و آق قلا : عبدالرضا چراغعلی و فرهاد توماج و نبی هزارجریبی ، در علی آباد : اسدالله قره خانی یا نورعلی دیلم ، در گنبد : عبدالصمد بردی پور ، در کلاله و مینودشت : یغمور قلی زاده .

اگر چه رفت و آمدهای بزرگان احزاب و تشکلهای سیاسی فعال کشور به گلستان و تشکیل جلسات و همایش های تشکلیاتی خاص هر یک از آنها با حضور فعالین و هواداران ، خود حکایت دیگری است که به طور اجمال از علاقمندی به نقش آفرینی موثر و عقب نماندن هر کدام از آنها از قافله در مسیر بهارستان خبر می دهد و حضور همزمان حسین مرعشی و مصطفی کواکبیان در یک روز در گرگان و برگزاری جلسات تشکیلاتی خاص خود گواه این مساله است .

هر چند شیخ اسماعیل اسلامی از حزب مردمسالاری با فعالیت های آشکار و جدی خود نشان داده است که شانس زیادی برای کسب توفیق را دارد و شخصیت های موثر دیگری نیز چون سید سبحان حسینی ، سید عبدالله میراکبری و محمود سالاری از سیستانی ها می توانند در مناسبات سیاسی آینده اصلاح طلبان نقش آفرینی کنند که نباید از کنار نام آنان به آسانی گذشت .

نهایتا اینکه چون افراد اصلی و لیست نهایی اصلاح طلبان گلستان توسط برخی از لیدرها و بزرگان این جریان با هماهنگی مرکز بسته شده است برگزاری همایش ها و انتخابات های درون تشکیلاتی برای رسیدن به افراد منتخب و بسته شدن لیست با نظر شوراهای شهرستان و استان به یک طنز سیاسی شباهت دارد که صرفا مجامعی صوری و بی خاصیت برای روتوش کردن ظاهر و رعایت شکل دموکراسی مورد ادعاست . و در این بین اگر هم از گوشه و کنار از برخی افراد خاص نام برده می شود به این دلیل است که از آن افراد به عنوان ضربه گیری استفاده شود که با فریب و انحراف افکار عمومی ، جلوی تخریب کاندیدای اصلی را بگیرد .

القصه ، داستان بازی بر اساس قواعد دموکراسی ، ادعای تحزّب و کار تشکیلاتی و تقیّد به برخی شعارهای مدعیان اصلاح طلبی در گلستان هم داستان جالبی است که در روزها و ماه های آینده صفحات آن یک به یک ورق خواهد خورد.

انتهای پیام /

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه