سوغات کتول به گردشگران معرفی می شود
زرین نامه: سرپرست اداره میراث فرهنگی – صنایع دستی و گردشگری شهرستان علی آبادکتول گفت: نوروز 93 تعدادی از خوراکی ها و تنقلات بومی شهرستان علی آبادکتول به عنوان سوغات کتول به گردشگران معرفی خواهد شد.
یاسر قندهاری در گفتگو با خبرنگار زرین نامه بیان کرد: در راستای معرفی فرهنگ و آداب و رسوم شهرستان علی آباد کتول جهت جذب هر چه بیشتر مسافران و گردشگران، اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان با بهره گیری از کارشناسان تغذیه، آشپزی و روابط عمومی شهرداری ها، برخی از خوراکی ها، غذاها و تنقلات معروف و شاخص شهرستان را که دارای ارزش غذایی بالایی نیز می باشد به عنوان سوغات کتول معرفی کرد.
وی اظهار کرد: خورشت سِلِف، آش تِرشو، بابِتو(نوعی شیرینی)، خاکی(نوعی تنقلات)، کندس اَو (عصاره کندس (ازگیل وحشی) و ترشی آلو گاوی به عنوان سوغات کتول انتخاب شده اند.
قندهاری افزود: این طرح از طرف مسئولین استانی و شهرستانی و کارشناسان، مورد استقبال قرار گرفت و از ابتدای نوروز 93 ، برنامه ریزی و تبلیغات در راستای معرفی بیشتر سوغات کتول انجام خواهد شد.
ه گزارش زرین نامه؛ علی آباد کتول با داشتن جاذبه های فرهنگی و گردشگری و طبیعت بکر و زیبا به عنوان بهشت اکوتوریسم گلستان شناخته شده که در فصل های مختلف سال از جمله نوروز گردشگران زیادی را به خود جذب می کند.
ارسال دیدگاه