دلیل انتخاب عنوان نرمش قهرمانانه از سوی رهبر انقلاب

زرین نامه: باید برای شناخت دشمن و غلبه بر وی از روش های مختلفی استفاده کنیم.

مصطفی فندرسکی مسئول حوزه مقاومت بسیج دانشجویی پیروان ولایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول در تعریف نرمش قهرمانانه و انتخاب این عنوان از سوی مقام معظم رهبری نوشت: در عرصه دیپلماسی استفاده از یک حالت لطافت خاص و جایی دیگر در عرصه نظامی، اگر هدف و دشمن مشخص باشد، شما مجاز هستید آن طور که می توان پیروز شد، همان طور تاکتیک مورد نظر را انتخاب و یا روش ها را عوض کنید.

نرمش قهرمانانه بر همین اساس است، که بهترین و کامل ترین مثال را رهبر معظم انقلاب اینگونه مطرح فرمودند: کشتی گیری به صورت تهاجمی می آيد تا حریف خود را خاک کند، اما در حالت دیگر زیر می کشد تا وی را زمین بزند، یعنی یک نرمش، که ظاهرا رفته است زیر حریف، اما حریف را بلند و خاکش می کند.

نرمش از این بُعد که در جاهایی باید با قدرت وارد شویم و در جای دیگر با استفاده از فضای دیپلماسی، اهداف و آرمان های خود را پیگیری کنیم. عمدتاًٌ به همین صورت و دشمن تنها متوجه یک نوع هدف می شود.

ما در طول هشت سال دفاع مقدس اقدام کاملا نظامی انجام داده ایم، اما امام با حرکتی شگفت انگیز ولی تابع شرایط قطعنامه را پذیرفت.

یعنی امام شرایط داخلی و شرایط دشمن را سنجید و با حرکتی قهرمانانه و مصلحت اندیشی عجیبی قطعنامه را می پذیرند و پیرو آن می فرمایند: اگر نبود مصلحت نظام، پدر پیرتان حاضر به انجام این کار نبود.

در حرکت ها و رفتارهای اهل بیت نیز می بینیم مثلا؛ حضرت امام علی (ع) در جایی می جنگد و در جای دیگر به خاطر بی لیاقتی مردم تن به صلح با معاویه می دهند و در جای دیگر نیز امام حسین (ع) در عاشورا آنگونه عمل می کنند و در جای دیگر نیز امام رضا (ع) تابع شرایط آن روز به دربار مامون می رود، که این حرکت ها مصادیقی از نرمش قهرمانانه ا ئمه اطهار است.

در پایان باید یادآور شد که انتخاب عنوان نرمش قهرمانانه از سوی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، تابع شرایط و مسائل سیاسی موجود در کشور است.

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه